Gå til hoved-indhold

Leonora og Sissel er endelig landet i eventyret efter en hård start med ødelagt forstag

Det er ikke nemt at realisere drømmene, når årene op til afgang har været pressede med en nattesøvn på i gennemsnit fem timer. Leonora Valentin og Sissel Therkildsen, der forlod København 9. juli, er nu kommet frem til Madeira med deres Beneteau 50. Se flot dykkervideo.

Sygdom forsinkede Henriette og Johnny to år - nu venter jul i Caribien

Ægteparret Duus Kirk fra Ishøj Havn skulle have forladt Danmark i 2021. En måned efter afgang fik Henriette konstateret leukæmi og skulle starte akut behandling. Nu er hun erklæret rask, og de har taget hul på eventyret i deres Beneteau 57.

Cille blogger: Sæsonen slutter og vi gør status - vi har sejlet for lidt

Denne sæson har vi sejlet for lidt. Det er nok den bedste beskrivelse af sæsonen, der er ved at være gået, blogger Cille Rosentoft.

Tre danske sejlerskoler og foreninger udvikler fælles tilbud til yachtskippere på tværs af Danmark

Kjøbenhavns Amatør Sejlklub K.A.S., Svendborg Sejlerskole og FTLF - Foreningen til Langtursejladsens Fremme vil samarbejde om yderligere udvikling af Yachtskipper 1-uddannelsen med etablering af en fælles Master Class for yachtskippere i Middelhavet.

21-årige Thor og Laurits fra Falster og Møn forsøger at tomle over Atlanterhavet - er nået til Frankrig

Eksperimentet som Thor Kingo Johansen og Laurits Kainø Jensen har sat sig for, ser ud til at have medvind. De er nået fra Klitmøller til Frankrig med kun 7 lift og har kun mødt gode mennesker. De skal nu til Portugal, hvor de håber på at finde en sejlbåd, som måske kan tage dem over Atlanterhavet.

Drama i Isefjorden - Sidse fra Egå fik problemer da bagbord undervant knækkede på hendes B31

Den 33-årige gymnasielærer Sidse er næsten lige kommet hjem efter sejltur solo til Færøerne, men man behøver ikke at sejle langt væk for at opleve drama. Det måtte Sidse og Anori - hendes B31 - sande i sidste weekend, hvor de var på kryds fra Nykøbing Sjælland til Holbæk.

Hajer angreb de oppustelige pontoner på 29 fods katamaran, der til sidst begyndte at synke mod Stillehavets bund

Tre mennesker blev reddet i Koralhavet ud for kysten i det nordøstlige Australien, efter at deres oppustelige 29 fods katamaran blev beskadiget af hajer. De tre personer - to russiske og en fransk statsborger - blev reddet af Dugong Ace, mens katamaranen blev efterladt.

21-årige Celina købte sin farfars gamle Bandholm 28: Jeg kunne ikke lade den forsvinde ud af familien

Celina ejer nu en Bandholm 28 og bor på den i Skive Havn. Båden kender hun meget godt, for hun har sejlet i den hele sit liv. Nu skal hun lande i kaptajn-rollen efter hun købte båden til 28.000 kr.

Flemming, Elisabeth og Anton sælger deres Hanse 540E: Vi er mættede af sejlereventyr

Vi har fulgt med hos den lille familie fra København, siden de forlod Ishøj Havn i april 2021. De har delt deres oplevelser, søsyge, udfordringer og eventyr med os. Nu har de besluttet at sælge deres båd og slutte eventyret.

Luksus-sejlads på Villa Split er dansk charterferie på 51 fods katamaran med værterne Isabel og Flemming

Med skipperparret Isabel Mossing og Flemming Stenak bag roret kan man rolig læne sig tilbage og nyde livet til søs. Villa Split, en Aura 51 fra Fountaine Pajot til 13 mio. kr. står klar med mad og sejlads, hvor du kan prøve om flerskrogssejlads er noget for dig. I år har de sejlet med mange gæster.