Gå til hoved-indhold

Book din gæsteplads på forhånd, gennem Havneguide.dk

Nu kan du i 25 Danske havne, forhåndsbooke din havneplads, og dermed sikre dig en plads for natten.

Malene: Hvad sker der med det der vejr?

For nylig siden læste jeg på Facebook, hvor en frustreret sejler brokkede sig over DMI’s uholdbare vejrudsigter. Vedkommende var blæst inde. Jeg trak på smilebåndet, og tænkte mit.

Pristjek - 160 kr per nat i Skovshoved

Vi har her på Minbaad, i anledning af sommerferien, lavet et lille pristjek over gæsteleje i de 6 forskellige regioner, i Danmark. Se prisvinderne.

Lystsejler: Alt er tilladt om natten

Jeg har hørt, at nogen er utrygge ved at sejle om natten. Det er synd. På mange måder er det nemmere at sejle om natten end om dagen, skriver sejler Malene Wilken.

Sejl til Endelave, få ø-miljø og spis med udsigt

På øen bor der 172 personer. Endelave ligger ud for Horsens Fjord i Kattegat, og der er flere butikker.

Oure-elever Danmark rundt besøger feministø

Klokken 05.00 kastede vi fortøjningerne og sejlede fra feminist-øen Femø. Kursen er sat mod Marstal, og vi skal i dag sejle 45-50 sømil i det smukkeste vejr, fortæller Oure-elever på to DS 37ere.

SÆLG hvad du ejer og sejl til Middelhavet

- Vi solgte, hvad vi ejede, og tog på langfart i vores Vindö 40. Ombord havde vi vores to fælles børn på 2 og 5 år, blogger Malene Wilken, der sejlede til Middelhavet. Her giver hun opskriften.

Signe: Orkansæsonen lurer lige om hjørnet

En nabosejler i marinaen fortalte os, at sandsynligheden for en orkan var begrænset. Vi nåede lige at ånde lettet op, inden han fortsatte med at fortælle, at risikoen for en tornado var større, skriver Signe Storr fra Florida.

Signe møder farlige dyr og farligt vejr i Florida

I Florida er det ens betydende med alligatorer, og sådan nogle har vi set svømme på tværs af kanalen og rundt om båden i marianen.

Signe tilbage i Florida til indklarering og besværlig cruising-licens

- Det er ikke mit indtryk, at USA er stedet, hvor man bør diskutere alt for meget med autoriteterne, fortæller Signe Storr om cruising-licensen.