Gå til hoved-indhold

23-årige Anna og Rebecca fra Århus er stævnet ud på jordomrejse - har ingen slutdato

Med eventyrlyst i blodet og et venskab af de tætte tog Anna Vestergaard og Rebecca Seidelin lørdag hul på et stort eventyr, da de i egen 44 fods sejlbåd stævnede ud på jordomsejling - uden slutdato.

Gustav og Bertil på 20 år overvældes af opgaver og udsætter afgang mod Middelhavet i deres Comfort 32

De to unge københavnere Gustav og Bertil skulle være sejlet mod Middelhavet den 28. juli. Men med en lang to-do-liste, valgte de at udsætte afgangen og knokler nu for at komme afsted i slutningen af august, blogger en lidt bekymret Cille Rosentoft, der er mor til Gustav.

Signe i Florida: Capibara på land med bunden dækket af rurer

Sæsonens sidste sejltur er overstået for Signe og Henrik, der endnu en gang har efterladt deres 30 fods sejlbåd i Florida i orkansæsonen. Der var dog lidt arbejde at gøre, inden Capibara kunne sættes på land. Bl.a. var bunden helt dækket af rurer. Signe og Henrik tager nu til Danmark med fly.

Emil Midé Erichsen og familien kæmpede med regnvåde, hollandske kanaler og kraftig vind i Den Engelske Kanal

Havana, 51 fods Jeanneau fra 1991, er nu nået til Frankrig. Dog er vejret ikke ren idyl og familien har mødt udfordringer, som Emil og Havana ikke har oplevet tidligere. Følg kendis-sejleren på Instagram.

 

Det er bare fedt at sejle i Middelhavet i sin egen sejlbåd - postkort fra Per Cederberg

Per Cederberg er ofte i Middelhavet og sejle i sin First 27 SE, enten kapsejlads i Kroatien med andre Seascape’s, eller tursejlads med familien. I år havde de planlagt en lidt større tur til Korsika og Sardinien, hvor vi ville have god tid, næsten fire uger i alt.

Sidse fra Egå og hendes B31 sejler fra Shetland til Sydnorge i hård vind og kuling  

Det er det hårdeste vejr, jeg endnu har sejlet i. Jeg vidste godt det ville blive hårdt, og det var med åbne øjne, at jeg sejlede ud i det. Det gik godt og jeg følte mig sikker om bord på Anori under hele passagen. 

Sådan sejler du med børn om bord - 8 gode råd - fx cola til morgenmad

Få fif til sommertogtet. Ole Quitzau, far til tre, guider om søsyge, frie rammer og inddragelse af børnene.

Signe i Florida: Brand på ankerpladsen - snart efterlader vi Capibara i Indiantown i orkansæsonen

Tiden i Florida er ved at være forbi for Signe og Henrik, der snart lægger deres 30 fods sejlbåd Capibara på land og vender hjem i et par måneder. - Sidst i næste uge sejler vi til Indiantown Marina, som ligger knap 20 sømil inde i landet ad Okeechobee Waterway, blogger Signe Storr.

Leonora og Sissel har forladt København: Nu skal vi erobre verdenshavene

Leonora og Sissel er taget afsted på deres livs eventyr fra Tuborg Havn i deres 50 fods sejlbåd. Mange års forberedelser, frustrationer og hårdt arbejde er næsten glemt. Nu venter verden på dem. Cille Rosentoft fra minbaad har talt med dem, mens de er blæst inde i Cuxhaven.

Vi sejler atter til lille, hyggelige Samsø festival med de store navne - perfekt for sejlerne

Jeg sejlede allerede båden fra Juelsminde og over til Ballen Havn lørdag for at få en plads mellem fire pæle. Det lykkedes, da jeg kunne klemme den 2,55 meter smalle Boheme 10 meter ind mellem to fastliggere. Onsdag 19. juli 23 starter Samsø festivalen og der er flere billetter.