Gå til hoved-indhold

Rørende hjælpsomhed på Avernakø - vi stod på grund i havnen

Da jeg vågnede med kæresten i min Drabant 24 på Avernakø sidst i august, kunne den 2,2 tons båd ikke flytte sig, men så kom tyskere ilende af sig selv. Jeg nyder sammenholdet.

VMs baneledere ignorerer totalt flere tusinde tilskuere i Aarhus

De første medal race er sejlet i Aarhus, hvor Finn- og 470-joller var i aktion, mens en fyldt tribune sad og manglede sejlere, der lå 1500 meter ude, selvom vinden var rigtig til kystnær sejlads.

Samsø Festival atter en stor attraktion for lystsejlere

Minbaad.dks redaktør er for 5. år i træk på festivallen, der løfter sejlerferien. Men du skal leve med høj, hjernedød popmusik i havnen, leveret af motorbådsfolket i Ballen Havn.

Ærøskøbing slår Caribien - miniferie med Drabant 24

Jeg har flyttet min Drabant 24 fra Kerteminde til Ballen Havn ved Svendborg for at dyrke det sydfynske ø-hav - og jeg blev ikke skuffet på den første ø-havstur med min datter og hendes veninde.

Min H-båd og Drabant 24 er på land - og solen skinner

Jeg blærer mig tit med, at jeg har to både og undlader at fortælle, at Drabanten kun koster 30.000 og H-båden 55.000. Nu er jeg imidlertidig under tidspres, for sejlervejret er fantastisk.

Derfor Volvo Ocean Race

Sejlsporten må glæde sig over at Volvo hvert 3. år pumper et par hundrede millioner kroner i sejlsporten. Det betød at vi kunne nyde tv-billeder fra helikoptere over VO 65er, der surfede med 30 knob væk fra Lissabon.

Ti ting der holder på Cannes Boat Show

Vi har atter været på show off i Cannes, hvor kvinderne går i korte nedringede kjoler og mændene i hvide skjorter og røde bukser.

Café Picnic i Lundeborg - et hit for sejlerne

Vi havde tre timers cool pitstop i Lundeborg forleden. Det var noget af en positiv overraskelse. Vi fik morgenmad, købte speciealøl fra Møn og fik lækker sandwich med på tur.

Min far falder over bord fra Drabant 24

Forældre-arbejde. Mens jeg var på ferie med min datter Dagmar på Oure, fiksede min 76-årige far båd og faldt i vandet, da en vandslange angreb ham.

H-båd i Bogense: Blind høne finder også korn

Vi blev nummer 13 ud af 18 mandskaber i H-både Ligaens første stævne, efter vi sejlede både en sidste- og førsteplads hjem. Vi lyttede til OL-træner Peter Hansen.