Gå til hoved-indhold

Til OL på anden klasse - efter tv-stationerne

OL er skabt for tv, det får vi skrevne journalister, men også fotograferne, at føle her i Weymouth.

OK-VM - 150 joller på startlinjen - jeg sejler med

Det bliver stort når der fra 23. juli sejles VM i OK-jolle i Vallensbæk. Jeg er med, men har kun sejlet et stævne i år.

Hvornår protesterer sejlerne over nye vindmøller?

Vindmøller i op til 240 meters højde vil de kommende år skyde op få km fra kysterne i de indre danske farvande. Jeg har endnu ikke hørt en sejler klage over det, modsat fx husejerne.

Et fantastisk sejlerår i 50 billeder

2011 var et hæsblæsende år. Vi startede med VM i Australien i Drage, hvor 66 mandskaber kæmpede. Senere blev det til et hav af præstationer af danske sejlere. Desværre mistede vi også gode sejlere.

Hjælp, jeg har købt en Drabant 24

Jeg er faldet for den lille Drabant 24, fandt en til 30.000 kr. Den er fra 1976 og der er masser af udfordringer, men også mange ting der fungerer. Har netop været på vandet.

Gæt både i Hamborg

Hamborg er interessant at besøge, især på Elben og Alster, hvor man møder mange sejlbåde og god stemning. Vi var der under indian summer.

Surt at være tursejler i regnfulde Danmark

Det var planen at holde sommerferie til søs, men lige nu er det sat på standby, for det regner og regner - som set før i juli.

Palby Fyn Cup stikker af

Bogense Sejlklub og Palby Marine formår at udvilke deres stævne og det gør at stævnet forbliver størst i Danmark fremover.

Drop matchrace nu - giv pengene til talenter

Dansk kvindematchrace har været en kæmpe skuffelse, alligevel giver Dansk Sejlunion én besætning chancen, jeg tror det er spild af penge.

Se Cannes og dø

Byen er et miks af Rio med bjerge i baggrunden og sandstrand, men også New York med dyre butikker, som på 5th Avenue. For sejlere er her masser af både at se. Jeg er i Cannes og teste Jeanneau.