Gå til hoved-indhold

Carl drev vandet ud af Hundige havn

En af vores trofaste læsere og kritikere, Finn B. Andersen, har sendt fotos fra Hundige havn, hvor både mangler vand under kølen. Det efterårsagtige forår fortsætter.

Carl blæste ikke foråret væk - men 31,5 m/sek. i Thyborøn

Den kraftige blæst var især hård i Jammerbugten, i Kattegat og i Østersøen. Se hvor det blæste mest og nyd Mogens Hansens fotos fra Brøndby Havn.

MarinaBooking.dk åbner allerede for booking af havneplads

Er du til booking af havnepladser, så er 26 havne nu med i ordningen, som havneforeningen FLID står bag. Med udbedret betalingsdel. Se også vindere fra CPH Maritime Festival.

Christian Liebergreen ny havnefoged i Lundeborg

Solo- og jordomsejler Christian Liebergreen, er fra 2014 ny havnefoged i Lundeborg. Han håber, at der kommer en masse sejlere forbi og siger hej, og så er Jonna til salg.

Støt stormsflodramte havne

MarinaGuide har startet en indsamling til nogle af de havne, der blev ramt af stormfloden i december. Da havnene ikke er omfattet af Stormflodsrådet, sidder de nu med enorme udgifter.

11 millioner smøger skyllet ind på den engelske sydkyst

En 40 fods container fra Svendborg Maersk er skyllet i land på den engelske sydkyst. Containeren menes at indeholde omtrent 11 millioner cigaretter.

150 lystbåde ødelagt af romaer der flyttede ind ulovligt

Tjek din båd, giver ekstra mening i Oslo, hvor cirka 50 ubudne romaer har boet i lystbåde eller brugt dem som lagerplads til tyvekoster.

Se hvordan havnene har udviklet sig i 60 år

Ekstra Bladet viser smart grafik, hvor man kan ser de store byer og havnes udvikling med mange nye højhuse ved bådene.

Roskilde Lystbådehavn udvider med 110 bådpladser

I 7 år har Roskilde Lystbådehavn kæmpet for at få lov til at udvide med flere bådpladser. Nu er tilladelsen i hus.

FLID: Minister lader havne i stikken

Erhvervs- og Vækstminister Henrik Sass Larsen afviser hjælp til de stormflodsramte havne. ”Vi må afvente den politiske proces, men ministerens foreløbige signaler er bestemt ikke positive,” siger FLID.