Gå til hoved-indhold

Støt Gilleleje havns opbygning - regeringen er ligeglad

Der er stort set ryddet op på Gilleleje Havn, men forude venter et større arbejde med at rekonstruere lystbådehavnen. Indsamling er i gang, så vi på den ødelagte havn.

Brev til ministeren om ødelagte havne

FLID og Dansk Sejlunion har sendt et brev til erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) med en opfordring til at hjælpe de lystbådehavne, der står med millionregninger oven på ”Bodil”s hærgen.

Stadig ledige havnepladser i Vedbæk

Med udvidelsen af Vedbæk Havn kan sejlere uden for for Rudersdal Kommune få en havneplads. Og der er stadig ledige pladser.

Vandet løb ud af Aabenraa Lystbådehavn - fotos

Stormen Bodil gå over i historiebøgerne i Aabenraa. Alt vandet var nemlig forsvundet under stormfloden, og flere sejlbåde lå på havbunden. Dehler-forhandler Henrik Reese har sendt fotos.

FLID efter stormskaderne på havneanlæg: Politikerne har svigtet

Gilleleje Havn opgør stormskaderne til cirka tre mio. kroner, Hundested har skader for to mio. og flere andre har ødelagt havneanlæggene og ingen stormfond eller forsikringsselskab kan hjælpe.

Sådan gik Bodil amok i Danmark

Fiskeguiden har produceret en video med levende billeder og almindelige fotos. Se blandt andet Bodil ramme Helsingør og Gilleleje.

Efter stormen - Gilleleje rydder op

Weekenden er gået med at rydde op på Gilleleje Havn. Et samarbejde om retablering af Gilleleje Havn er sat i gang, og det bliver ikke billigt.

Flere storme i fremtiden

DMIs klimamodeller varsler flere storme i fremtiden. Undersøgelser, der bygger på mange modelsimuleringer, viser en forøgelse af ekstrem vind i havene omkring Danmark frem mod år 2100.

Oprydning i Gilleleje – forsikringsselskaber går sammen

Topdanmark, Pantaenius og Codan slår nu kræfterne sammen, for at få ryddet op i Gilleleje. Ikke alle ejere til de havarerede både er fundet endnu.

Stormfloden i Holbæk - se også fotos fra andre havne

Jens Erik Nielsen filmer og forklarer om stormfloden i Holbæk. Se også læserfotos fra Grenaa, Holbæk, Svanemøllehavnen og Skovshoved