Gå til hoved-indhold
Ombygningen/udvidelsen af Skovshoved Havn forventes at stå færdig d. 1. maj. Foto: Troels LykkeHavne
Ombygningen/udvidelsen af Skovshoved Havn forventes at stå færdig d. 1. maj. Foto: Troels Lykke

Bådflygtninge fra Skovshoved

Skovshoved Havn skal udvides og ombygges, og nu skal flere hundrede kølbåde og joller finde nyt opholdssted fra 1. september.

Af katrine bertelsen |

Om en lille måned skal Skovshoved havn være rømmet for både. Mange har allerede styr på, hvor de ender i det halve år ombygningen varer, mens andre (joller) selv må finde vinterlogi.

Skovshoveds sejlklubs kølbåde har fået plads i Tuborg havn, sammen med 60 af havnens øvrige bådejere, der har valgt at blive i vandet til vinter.

Resten kan få plads ved Nordbjærgs værft, sålænge der pladser tilbage, fortæller Lars Nordbjærg.

Jollerne kommer til at få en lidt mere omtumlet tilværelse, da nabohavnen Hellerup ikke har meget landplads. Såvidt minbaad.dk er underrettet kommer de meget aktive og elitesejlernes (vintertrænere) joller til Hellerup, i det omfang der er plads. Resten bliver spredt til Svanemøllen, og hvor jolleejerne ellers kan finde plads. Det har ikke været muligt at få plads til alle i Hellerup.

Skovshoveds optimistjoller skal sandsynligvis tilbringe vinteren i Rungsted, og alle kommer tilbage d. 1. maj 2015, når en ny og fin havn forhåbentlig står færdig.

content-loader
content-loader
content-loader