Gå til hoved-indhold

Allinge Havn nomineret til "Danmarks Smukkeste Havneområde"

Allinge Havn er blandt andet nomineret på grund af de mange gamle havnebygninger, der fortsat ligger omkring havnen. Du kan stemme på Allinge Havn eller en af de andre 14 nominerede havne på historiskehuse.dk.

Sejlere tømmer toiletterne ulovligt i havnene, viser undersøgelse

Mange danske lystsejlere tømmer ulovligt deres toiletter i vandet, bekræfter flere havne. En rundspørge hos 125 havne, udført af Marina News viser, at miljøtankene på 20 pct. af havnene aldrig bliver brugt.

 

Masser af aktivitet til Marina City Dag i Kolding - ny havn på vej med 1.000 bådpladser

Med et tætpakket program lørdag 15. oktober vil parterne i Marina City-samarbejdet skabe opmærksomhed om Marina City-projektet med byudvikling og en ny marina. På programmet er alt fra besøg af en redningshelikopter til foredrag med OL-guldvinder Martin Kirketerp.

Ni ejere har ikke svaret - nu fjerner Kerteminde kommune deres lystbåde

Fristen er udløbet for ni sejlere, der - heller - ikke kommer på vandet til sommer. To bådejere har svaret på henvendelsen og står nu over for et omfattende renoveringsprojekt, som skal indledes i vinter, påpeger kommunen.

Projekt Grenaa Marina - flyt på vandet og parker lystbåden i forhaven

Ti husbåde med havudsigt og privat bådparkering er på tegnebrættet i Grenå. Det er Zunshine Living, der står bag husbådene, som har vand- og kloaksystem som på land. Udstillingsmodel er netop sat til salg for 2.595.000,00 kr.

Rungsted Havn udvider og får 200 nye bådpladser, havbad, udspringstårn og meget mere

Havnen står overfor en ambitiøs udvidelse til 179,3 millioner kroner, som skal gennemføres over de næste fire til syv år. Forventningen er, at den første spade stikkes i jorden i 2023. Projektet skal stå færdigt i 2026.

Årøsund Lystbådehavn har købt 20 ton hydraulikvogn og tilbyder gæstebådejere vinterlandplads

Årøsund Lystbådehavn A.m.b.a. vil fra dette efterår tilbyde ”gæste”-bådejere en vinterlandplads på havnens arealer.

Find lystbådehavne der matcher din dybgang – havneportal hjælper på vej

Undgå unødige grundstødninger med MarinaGuides søgefunktion. En funktion, der hurtigt giver et overblik over de havne, som matcher din dybgang. Også andre parametre kan vælges.

Stigende bureaukrati bremser udviklingen af de danske lystbådehavne

To politikere og Foreningen af Lystbådehavne I Danmark havde sat hinanden i stævne i Sønderborg Lystbådehavn for at drøfte lystbådehavnenes udvikling og potentialer. Også det stigende bureaukrati og tiltagende myndighedskrav, der gør det særdeles vanskeligt at lave selv mindre tiltag i en havn, var…

Fremmed havn? Korte droneoptagelser giver overblik inden anduvning

På ét minut kan du danne dig et realistisk indtryk af den nye havn med optagelser skabt af MarinaGuide.dk. Omkring 50 havne er en del af droneserien.