Gå til hoved-indhold

Tera Camp i efterårsferien i Køge Bugt

Vallensbæk Sejlklub og Sejlklubben Køge Bugt i Hundige fortsætter samarbejde på ungdomsfronten. Nu gælder det træningscamp 15.-16. oktober for Tera-sejlerne i Vallensbæk.

Åbent brev til sejlerdanmark - ny formand til DS

Bestyrelsen ønsker en valgkamp, som vil danne ramme for en konstruktiv dialog om den fremtidige retning for Dansk Sejlunion, skriver Henrik Voldsgaard, næstformand i DS.

To klubber forklarer: Sådan fik vi flere ungdomssejlere

Venteliste, nye både og lånte Optimistjoller. Der er fremgang at spore i ungdomsafdelingerne i Nyborg og Bork, som fokuserer på sjov sejlads. Her giver de forklaringen.

Samarbejdet i Køge Bugt har aldrig været bedre

Sejlsport, venskaber og samarbejde går op i en højere enhed for klubberne ved Køge Bugt. I weekenden afvikledes kredsmesterskab for ungdomssejlerne.

Emil Midé om sejlads på Søerne: Det er et fedt initiativ

- Det er skønt, at københavnerbørnene for mulighed for at komme ud og sejle, siger langturs-sejler Emil. Sammen med Mikkel Beha, Marian og Alfred indviede han ny bådebro.

Træf skaber sammenhold blandt Phantom 42-ejere

Råd, vejledning og social hygge var på programmet for Phantom 42-ejerne på Flakfortet. Nye købere er glade for en stærk forening, mener formanden Lars Jensen.

Familien Beha indvier ny bådebro på Peblingesøen

De folkekære jordomsejlere lægger lørdag 3. september vejen forbi Søernes Sejlklub. Bådebro samt fem nye Optimistjoller skal lokke stenbroens børn på vandet. Alle er inviteret.

 

SB20 til 17-20 årige i Nyborg – tre klubber kigger med

Tre SB20ere skal fastholde og lokke de ældre ungdomssejlere, som måske har lyst til andet end hård kapsejlads. Samtidig skal bådene bruges i skoleprojekt og til firmasejlads.

Sådan får sejlklubberne flere medlemmer

Sejlklubber med udbud af supplerende aktiviteter som kajak, SUP, windsurf og vinterbadning, har bedre vilkår for medlemsvækst, skriver forskningsansvarlig i DIF, Kasper Lund Kirkegaard, i kronik.

Natorp træder tilbage som DS-formand før tid

Hans Natorp stopper stopper om formand midtvejs i sin valgperiode – ved generalforsamlingen i 2017. Det sker, efter han for få uger siden blev valgt som ny næstformand i Danmarks Idrætsforbund.