Gå til hoved-indhold

Appel fra Gråsten Sejlklub: Ophæv eksklusionen

Gråsten Sejlklub appellerer nu til de danske sejlklubber, om ikke at godkende klubbens eksklusion af DS , der trådte i kraft i marts 2015.

KDY ansætter ny ungdoms- og udviklingskonsulent

I forbindelse med nyt koncept for ungdomscentret i Skovshoved har klubben ansat Ingeborg Gayle Nielsen til at koordinere de daglige sportslige aktiviteter på Skovshoved og Tuborg Havn.

Ildsjæl fra Thurø Sejlklub hædret som årets leder

Mette Christoffersen fra Thurø Sejlklub, er hædret i Odense Sportscentrum, som ”Årets kvindelige idrætsleder” efter at ungdomsafdelingen er vokset fra 10 til 50 medlemmer.

Solbjerg Opti-sejler Mads Wegener fik Viggos legat

Bestyrelsen for Viggo’s Legat tildelte 8-årige Mads Wegener, Solbjerg Optimisterne, 10.000 kr. OL-guldvinder og VM-sølvvinder Jonas Warrer overrakte pris.

DS-formand vil også være næstformand i DIF

- Jeg stiller op, fordi jeg har mærkesager om videndeling, samarbejde og good governance, siger Natorp om kandidatur til Danmarks Idrætsforbund . Han vil fortsat gerne være DS-formand.

KDYs 150 års jubilæumsbog uden tabuer

Vi har læst i den 160 siders velskrevne jubilæumsbog, leveret af den erfarne BT-journalist Flemming Vitus, der ikke fejer ting under gulvtæppet. Selv konflikten i Tuborg Havn vendes.

Frivillig: Nordjysk sommercamp kæmper for deltagere

- Her i Nordøstjysk Kreds er vi nede i en bølgedal, forklarer Jan Skall Sørensen. Han håber, at Sommercampen kan løfte aktivitetsniveauet i området.

ØRC vil donere Torm-pris til klubber hvis de vinder

Folkene bag ØRC-sejlads fra Hellerup til Malmø, Mads Christensen, Jørgen Krogh, Casper Engen Peerz og Trine Fabienke giver Torm-prisen på 30.000 kr. til tre klubber, hvis de vinder afstemning.

Vinder Silverrudder-mand Torm-prisen - stem nu

Er det Ole Ingemann fra Svendborg Amatør Sejlklub, der arrangerer Silverrudder eller er det teamet bag den muntre ØRC-svenskersejlads eller mange andre, der får din stemme. Se kandidaterne.

Restaurant i Tuborg Havn tjener penge

KDY fjerner ORC-VM og 5.5 VM i år fra Tuborg Havn. Men restauranten ADDRESS har i 2015 et forventet resultat på plus en mio. kr., fortæller ejerne fra Tuborg Yacht Klub.