Gå til hoved-indhold

Tag til strategimøde med Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunions bestyrelse inviterer til 3 dialogmøder om ”DS Strategi 2011” i Aalborg, Middelfart og København. Det foregår fra 7. til 16. marts.

Alt for få kvinder i klubbestyrelser

Et hurtigt blik på 24 danske sejlklubbers bestyrelser afslører, at kvinder er voldsomt underrepræsenteret. Kvinders andel i sejlsportsklubberne udgør 28%, men kun 13,5% sidder i bestyrelserne.

Lorenzen: 272 sejlklubber er FOR mange

Vi har 272 sejlklubber i Danmark til cirka 60.000 sejlere. Det giver gennemsnitlig et par hundrede medlemmer per klub. Har vi organiseret os flade, og kunne samarbejde og sammenlægninger give mening?

Sundby Sejlforening taber halv mio. kr. på bankkrak

Amagerbankens konkurs koster nu en halv million kroner for Sundby Sejlforening efter over en million kroners kontingent blev sat ind 6. februar i Amagerbanken. Formand er rystet.

DS Bestyrelse foreslår direkte valg i fremtiden

Dansk Sejlunions bestyrelse valgte på sit møde i går at gå videre med strukturarbejdets anbefaling om direkte valg til alle poster i bestyrelsen. Forslaget bliver nu fremsat til afstemning på generalforsamlingen til marts.

Hans Natorp vil synliggøre de frivillige i klubberne

Vi var med da formand Hans Natorp og DS-bestyrelse lyttede til den tidligere politichef Per Larsen og Helle Thorning til DIF-kongres. Vi fik en kommentar fra Natorp.

Kronprinsen: Bureaukrati skræmmer ledere væk

Færre vil være kasserer og formand i en klub på grund af mere og mere papirarbejde. En ny undersøgelse viser til gengæld stor stigning i antallet af frivillige trænere i DIF-idrætten.

Derfor Torm-prisen: Fra ingen til 30 sejlere - se nu video

Vi taler med Jesper Jespersen fra Solbjerg Søsport, en ægte succes-sejlklub, som voksede fra ingen unge til 30 styk på seks år og skaffede nye klubjoller. Nu er en Laser-fleet på vej til voksne.

 

 

 

Stor DIF-kongres i gang - minbaad.dk deltager

Vi er med i Brøndby, hvor Kronprinsen og Statsministeren taler nu. DS-formand Hans Natorp er på forreste række. Kongressen kører i tre dage. Statsministeren var selv aktiv ulveunge, fortæller han.

Lorenzen: En sejlernation af brokkere

Når man læser blogindlæg, går en tur på havnen, er til kapsejladser eller klubaktiviteter, så får man let det indtryk at danske sejlere er bedst til at dyrke brokkeriet - men du kan gøre en forskel.