Gå til hoved-indhold

Landsholdssejler Mathias Borreskov skal coache de unge på Youngsters-camp

De unge Youngsters-sejlere får mulighed for at tage ved lære af en dygtig sejler på deres egen alder, når den 23-årige Nacra 17-sejler Mathias Borreskov gæster campen i uge 28. Tilmeldingen er fortsat åben.

Ung sejler kaldt til afhøring om voldsepisode på Silkeborgsøerne

Silkeborgs politi vil til bunds i søndagens sag fra søerne, hvor en midaldrende mand kom i klammeri med en ung speedbådssejler. Politiet forventer, at den unge sejler vil møde manden med en modanmeldelse.

Niveauopdeling i Opti-klassen – en forældet tradition eller et genialt påfund?

Ung i sejlsport: Hundredvis af danske Opti-sejlere træner og kapsejler i opdelte felter, alt efter deres færdigheder og erfaring i jollen. Men er opdelingen med til at spænde ben for de unge? Vi har spurgt to eksperter.

Unge i speedbåd jagter midaldrende sejlere på Silkeborgsøerne - opdateret

En bemærkning om for hurtig sejlads fik søndag en ungdomsgruppe op i det røde felt. I to speedbåde forfulgte gruppen ægteparret, indtil det lykkedes én af de unge at hoppe ombord på parrets båd, hvor manden blev ramt af slag og spark. Opdateret med link til de unges version af hændelsen.

Rekordforsøg - nonstop rundt om Storbritannien i Wayfarer-jolle

Wayfarer-jollen, Nipegegi, er på vej Storbritannien rundt med en besætning, som samler ind til velgørende formål. Derudover er holdet i gang med et rekordforsøg, da turen er non-stop og uden hjælp.

Populære husbåde - syv drømmeboliger til sejlere

Sejlere skal bo på vandet. Her er syv husbåde i meget forskellige prisklasser. - Udefra ser mange husbåde ikke specielt store ud, så det overrasker mange, at de fleste er så rummelige, at man sagtens kan bo der som familie, siger boligekspert Birgit Daetz.

To nye konsulentjob med fokus på talentudvikling og bredde ledige i Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion søger to konsulenter til i alt halvanden fuldtidsstilling. Omdrejningspunktet for opgaverne bliver udvikling af talenter, ligesom der skal arbejdes med de lokale klubber og klasser.

 

Dampskibe, sejlskibe, bredde-sejlere og elitesejlads på olympisk niveau er til Kieler Woche

Den 125. udgave af Kieler Woche er nu skudt i gang og forventes at tiltrække omkring tre millioner mennesker til mere end 2000 programpunkter.

Frivillige reddere kom for sent til drukneulykke - kunne ikke åbne sluse

75 minutter brugte Dansk Søredningsselskabs mandskab i København på at komme igennem den lokale sluse. Da porten blev åbnet, var den sidste nødstedte sejler lokaliseret. To druknede.

Elan importeres igen til Danmark

Danskerne får nu en tur- eller kapsejladsbåd mere på hylden. Fra november 2020 står Thomas Iermiiin fra Aarhus for importen med sit firma Yachting Denmark.