Gå til hoved-indhold

4.200 kvm sejl på fragtskibe skal reducere co2-udslip

Renault skal med den franske operatør af sejldrevne fragtskibe, Neoline, udviklle to nye sejldrevne fragtskibe på hver 136 meter. Co2-udslip reduceres med 90 procent pga. sejl bl.a.

BREAKING: Finanslov 2019: Statsafgiften sænkes på bådejernes kaskoforsikring

Regeringen og Dansk Folkeparti har netop forhandlet finansloven for 2019 på plads og statsafgift på forsikringer på lystbåde reduceres fra de nuværende 1,34 procent til 1,0.

Ny Dragonfly 32 Evolution har 20 procent mere opdrift i pontoner

Den nye danske Dragonfly 32 Evolution med wave-piercing skrogdesign bliver præsenteret på Salon Nautique i Paris samt på ”boot 2019” i Düsseldorf.

Norsk krigsskib til 3,1 mia. kr. troede 250 meter tankskib var fastland

Fregatten, der nu er sunket, forvekslede lysene på det maltesiske tankskibs dæk med lysene i skibsterminalen. Besætningen troede skibet var en del af fastlandets havn. Se unik 3D-video af kollision.

X-Yachts ejer og milliardær Ib Kunøe fylder 75 år

Iværksætter. Forretningsmand. Virksomhedsejer. Rigmand. Sejler. Skulptør, er de mange ord om Ib Kunøe. Den kontante sejler og uddannede officer er samtidig X4.3-ejer og blandt landets 100 rigeste.

 

Stor hval stødt på grund i Hobro lystbådehavn

En 10 meter hval befinder ved Hobro Lystbådehavn, hvor vandet kun er omkring halvanden meter dybt. Det er sandsynligvis er en vågehval, skriver dr.dk.

Anders blev lam efter en badeulykke - her fortælles om IMS 38

“Kaptajn Anders” blev optaget fra 2006 til 2009, og skildrer mit liv i forbindelse med tilblivelsen af min handicap IMS 38 , fortæller ingeniør Anders Lehmann, der nu får ombygget en Farr 45.

 

Sådan lægger du til kaj - uden skrammer

I videoen deles mange cowboytricks ud til sejleren, der lægger til kaj for motor med sejlbåden.

Endnu et bådblad nedlægges

Tendensen er klar. Færre og færre sejlere køber bådblade. Det går nu ud over det svenske magasin Båtnytt, der ejes af Egmont. For få måneder siden lukkede det danske BådNyt.

Sexy Bente 39 til havsejlads med dobbeltror og fast sprayhood

Dertil lover den unge tyske producent, at båden er miljørigtig og prisbillig til 1,3 mio. kroner. Alligevel fås den med individuelle ønsker om indretning. Aptering er yderst spartansk.