Gå til hoved-indhold

Gratis adgang for unge på Boat Show når fem efterskoler underholder

Unge fra 13 til 18 år indtager Messe C, når Boat Show 2019 holder ”Ungdommens eftermiddag” torsdag 28. februar. Målgruppen har fri adgang til dagen. Ranum Efterskole College og Skolerne i Oure står bag arrangementet.

 

Politikere forstår nu, at kaskoafgift er urimelig og medfører tab af arbejdspladser

Reduktion af statsafgiften på lystbådeforsikring er vedtaget i Folketinget med bredt flertal, efter Mette Frederiksens tropper vendte 180 grader i sagen. - Det er et stort skridt i retning af en total afskaffelse af afgiften, siger Danske Tursejleres forretningsfører Leif Nielsen

 

Isbåd gennnem isen på Fyn - sejler måtte reddes

To kilometer fra land brød mand i 50'erne gennem isen i sin isbåd, og var ikke i stand til selv at redde sig ind til land. Stor redningsaktion med helikopter, dykker og andet blev sat i gang. Kort tid efter røg endnu en isbåd gennem isen, men denne gang fulgte sejleren ikke med.

Skatteminister Karsten Lauritzen starter undersøgelse om snyd på bådforsikringer

Skattestyrelsen vil i dialog med tyske skattemyndigheder om snyd med bådforsikringer i udlandet, forklarer skatteminister Karsten Lauritzen (V) til Flensborg Avis. Forsikringskonsulent: Det er nemt få fat i danske bådejere ved at undersøge bådlicenser, udstedt af Deutsche Motoryachtverband.

boot-udstilling - last call i denne weekend - mød danske forhandlere

For 50. gang er der boot-udstilling i Düsseldorf, hvor 1500 motor- og sejlbåde og udstyr udstilles i 16 haller. Vi var der i fire dage og mødte flere danskere, lige fra Niels Jeppesen fra X-Yachts til Kasper Reese fra Reese Marin. Søndag 27. januar slutter verdens største bådudstilling.

SKAT: Yderst vanskeligt at kontrollere udenlandske forsikringer på danske både

En rapport fra skatteministeriet betegner kontrollen med udenlandske forsikringer på danske både som »yderst vanskelig«. Leif Nielsen, forretningsfører hos Danske Tursejlere ærgrer sig over, at de danske og tyske myndigheder ikke arbejder bedre sammen, så afgiften bliver betalt til Danmark.

Den danske verdensklasse-surfer Therese Taabbel er ny Red Bull-atlet

Den femtebedste kitesurfer i verden har netop sikret sig en plads på Red Bull-teamet. Aarhusianeren har fem DM-titler på CV'et og debuterede i en alder af blot 16 år på World Touren.

Guineabugten er nu verdens farligste piratfarvand

Mens piraterne i Adenbugten mærker konsekvenserne af den flere år lange internationale mission i området, blusser angrebene op på Afrikas vestkyst. Særligt Guineabugten, som stod for samtlige kapringer i 2018, bør gennemsejles med forsigtighed.

Tiden tæller - Cille har skrevet bog om hjemkomsten til hverdagens stress

Jagten på tid er netop det, der i disse år får flere familier til at sætte kurs mod varme himmelstrøg. Langturssejler Cille Rosentoft sætter i en ny bog ord på, hvordan tiden kan tilbageerobres - også efter at snorkelturene er udskiftet med forældremøder.

Designer Stefan Qviberg nåede ikke at få hyldest for Arcona 435

I november døde den dybt respekterede Arcona-designer Stefan Qviberg i en alder af 69 år. Han nåede derfor ikke at opleve, at Arcona 435 fik prisen European Yacht of the Year 2019. Vi taler her med mr. Arcona, Torgny Jansson, der forklarer, hvad man nu gør med båddesignet fremover.