Gå til hoved-indhold

Norsk Open 60 nu hos Mathis Værft

Båden hvor det uheldige mandskab på 10 mand måtte slæbes ind til Hvide Sande efter et havari er nu i Aalborg. 4 meter køl måtte af før den kom på blokvogn. Se fotos.

Tjek båden: Vindstød på 25-30 m/s rammer kl. 22

Vindstød af stormstyrke når den jyske vestkyst i aften. Stødene kan tage fat i lette køretøjer og trampoliner, advarer vagthavende hos DMI.

Gran Soleil 46 LC - dyr men lækker

Båden kommer fra det italienske værft Cantiere del Pardo, der har bygget sejlbåde i 40 år. Prisen er ikke for mange lønmodtagere.

 

 

 

 

 

Signe: Vores båd står stadig men kaos på Bahamas

Orkanen Matthew medførte i oktober store ødelæggelser i Haiti og Bahamas og ramte også Florida, hvor vores båd står på land.

 

Dufour 412 Grand Large får premiere i Fredericia

Om 101 dage er der udstilling. ShipShape stiller op med Dufour, der har fransk charme og Rungsted-firmaet har også kæmpe udstyrsstand.

Spar en mio. - byg ny Drabant 38 for 800.000 kr.

Byg selv og spar penge, som Jan og Ida Stentoft. De startede i 2011 og til sommer sejler Drabant 38 ved Udby havn ved Randers. Vi besøgte det private bådværft tæt på Hvidsten.

Bavaria får italiensk stil - starter med 57 fod

Farr Yacht Design er fyret og Cossutti Yacht Design slår fremover stregerne til Bavaria. Læs om ny Bavaria C57 til 3,5 mio. kroner. Med en bredde på 5,25 er der 88 kvadratmeter at bevæge sig på.

Billig sejlads: 5 sejlklare både under 15.000 kr.

Det koster ikke en bondegård at blive bådejer. Her er fem både til små penge. Se bl.a. Granada 24 og IF.

Sejleruddannelse: Nye regler på vej

Søfartsstyrelsen har sammen med Dansk Sejlunion, udarbejdet udkast til en ny bekendtgørelse om prøver og beviser for fritidssejlere.

 

Rundvisning på Marex 310 i Hamborg

Den unge Kasper Reese, der lige har været i NDR-tv og fortalt om båden på hanseboot, giver også os en rundvisning på Marex 310 Sun Cruiser til to mio. kr. Udstilling kører til søndag.