Gå til hoved-indhold

Mathis Værft i Aalborg udvider

Mathis Værft på Bådebyggervej 7 i Aalborg udvider nu med ny, stor bådhal og det forventes at den indvies til sommer i år.

DMI ser spændende sommertendenser

Det lover godt for sejlernes sommerferie. Nye prognoser, som dog endnu er noget usikre, viser nemlig varmere vejr end normalt i maj, juni og juli.

Prisbelønnede Italia Yachts kommer til Danmark

De italienske både, som har vundet såvel kapsejladser som priser, forhandles nu af Maritimt Center i Helsingør. Den første demobåd herhjemme, Club 9.98, præsenteres i juni.

Ægyptisk RIB med gode detaljer

Tiger Marine DM 600 Speciel har selvlænsende cockpit, indbygget brændstofstank på 75 liter, styrekonsol og soldæk, fortæller Thisted Marine Center.

Sydfynsk sejler debuterer med roman

Frank Varsnæs er inspireret af bl. a. havgående solo-sejlture i sin Bianca 27 og af havneliv i Sevilla. Han har netop søsat romanen "Mentoren".

Nyt testprogram - træn søsikkerhed

Duelighedsklubben vil skubbe søsikkerhedskulturen i den rigtige retning, og har i dag åbnet et interaktivt træningsprogram.

Let, slankt og oppustelig SUP-board

Duna SUP-board er hurtigt fordi det er slankt, fortæller Marineworld i Odense.

Malene: Solrige søndage er som skabt til børnearbejde

Alle mand hives ud af sengen, når familien Wilkens Vindö 40 skal forårsklargøres. Her er gode muligheder for en sludder, og man kan samtidig nyde at være stille sammen.

Poca-branden: Politi finder arnestedet

Et væsentligt skridt nærmere en opklaring, lyder det efterforskningslederen. Minbaad.dk besøgte ruinen forleden.

Jesper Bank fylder 60 og vil ikke pensioneres

- Jeg har ikke nogen ambitioner om en pensionisttilværelse. For mig virker det jo dødkedeligt, siger OL-guldvinder Jesper Bank, prof-sejler og ledende medarbejder hos Elvstrøm Sails.