Gå til hoved-indhold

Sejlskibe svigter Svendborgsundbroen

Sejlskibs-kikkerne kan i stedet indtage Langelandsbroen eller kysterne langs Strynø, Langeland, Thurø og Tåsinge. 25.000 gæster på Langelandsfestival får på fredag første parket.

Dansk Søredningsselskab arbejder også gratis i ferien

Vi er i Kerteminde og mødte tre frivillige, der skulle transportere en båd med motorstop til Horsens. - Vi har haft 41 aktioner i år, siger redderen Bruno Hvid. Jylland har kun en station.

Vandscooter angriber sejlbåd - politiet efterlyser

To personer på en vandscooter angreb lille sejlbåd ved ad flere omgange at sejle i høj hastighed ud mod båden ved Risskov. Politi i Østjylland efterlyser vidner.

Dagmar D på sommertur: Her sker heller ikke noget

Men det er netop pointen. Ens rastløshed udfordres i Hou. Faldt dog over dette skilt hos slagteren, en af to butikker i den østjyske by, jeg så på tre minutter.

Dehler 34 til en mio. kr. sejler nu

Der er store forventninger til Dehler 34, som værftet i Greifswald nu har testet. - Vi forventer at kunne sælge mindst seks af dem i 2017, siger importør Henrik Reese. Se fotos.

Bøjes Skotlandstur: Holdt selvstyrer og blokke mv.? (8)

Hvad virkede, og hvad virkede ikke på min LM27 på min Skotlandstur efter fire dages sejlads? Læs tip om Raymarine selvstyrere og nyt om fjernbetjening.

700.000 ser på sejlskibe

Hvert fjerde år samler Brest i Bretagne mere end 700.000 betalende gæster med traditionelle sejlskibe som centrum. Søren Stidsholt Nielsen var i Frankrig.

Ny Frost 38 i kulfiber vejer kun 3600 kilo - nye fotos

Jakob Frost, medejer af Tuco Yacht Værft i Faaborg, har bygget en Frost 38 til sig selv i 40 års gave. - Du finder ikke et stykke træ eller glasfiber om bord, siger han til minbaad.dk.

Tusindevis af tv-fans tog imod Havana med stjernestaus

For første gang i tre år fortøjrede familien Beha Erichsen deres Jeanneau 53, Havana, ved Toldboden og gjorde atter stor PR for sejlads. Se Mogens Hansens galleri.

Niels Jeppesen giver rundvisning på ny X6

CEO og designer for X-Yachts, Niels Jeppesen, giver her en rundvisning til minbaad.dk på den nye X6er. Båden til 22 mio. kr. er i Haderslev, klar til kunden.