Gå til hoved-indhold

Realiser jordomsejlingen med ny bog

Få opskriften på, hvordan en jordomsejlning helt praktisk gribes an. Emnerne spænder fra job til planlægning af selve rejsen. Langturssejler Thomas Veber deler ud af egne og andres erfaringer.

Dragonfly 28 nu med moderne pontoner

Ny Dragonfly 28 Performance har nu pontoner med nyt Wavepiercing-design. - Det giver mere fart i luft pga. bl.a. 20 procent mere opdrift, forklarer Jens Quorning til minbaad.dk.

Kulfibermast uden stag og vant til danske Pi14

Fremtidens mast? Prototypen af Pi14-riggen er en selvforstærkende trekantopbygning af kulfiberrør. Den behøver hverken vant eller stag, siger idemand Michael B. Larsen.

Dansk 5.5 meter med John Mast klar til marts

Bådebygger Jørgen Jensen og designer Johan Joensen bygger nu NewNordic 5.5 til Jesper Bank og mandskab, der skal træne i den til marts. John Mast i alu vælges til.

God jul fra en Drabant 24

Selv juleaften opholder minbaad.dk sig på en 24 fods båd. Sejlerlivet holder året rundt, men sørg for at blive om bord.

Skagen får ny redningsstation samt kajanlæg

- Når det var koldt, og vi blev kaldt ud til opgave, skulle vi til at trække tøj af for at komme i nyt. Det var ikke optimalt, siger Michael Pedersen, bådfører i Skagen, til Minbaad.

Lifeguard - sådan bygges sikker badeplatform

Da en platform med op til flere trin under vandoverfladen ikke kan opstøves på markedet, fandt læser Leif Guldbech selv arbejdshandsken frem. Læs om hans projekt her.

Se sejlernes top-3 julegaver

Julehandlen sætter nu slutspurten ind, og gaver langes over disken i stor stil - også til sejlerne. Vi har kontaktet to forhandlere samt Danmarks største grossist.

Fareast 23R - ny sportsbåd til få penge

Kom ud og surfe uden hækstag. Den kinesiske båd med Harken og Seldén-mast, vejer kun 800 kilo og kølprocenten er oppe på 44. Den ses snart i Sverige. Tjek prisen.

Kong Haralds tidligere TP52er til salg

Se hvad en 4. generations Farr Transpac 52 fra 2006 koster. Norskejet båd, Wolfpack er bygget af Cookson Boats i New Zealand. Båden ville banke alt i Danmark.