Gå til hoved-indhold

Tre bøger til en blæsende aften

Vinterstormene har for alvor gjort sin indtog. Vi har derfor fundet tre bøger, som kan skabe hygge og drømme om varmere dage.

Oplagt julegave: Færgebog fra Det Sydfynske Øhav

Færgefart og Det Sydfynske Øhav er uløseligt forbundet. I den nye bog ”Øhavsfærger” rapporteres fra sejladser med alle 11 færgeruter. Den herlige bog er skrevet af journalist Søren Stidsholt Nielsen.

Gorm hærger landet - se billeder fra Vestjylland

Stormen Gorm bevæger sig netop nu ind over landet. Flere steder meldes om vindstød over orkanstyrke, de kraftigste siden Bodils hærgen i 2013. Minbaad.dk's Sara Sulkjær har været på havnen.

Gorm giver 40 m/sek. ved jyske vestkyst

Stormen Gorm rammer søndag aften det meste af Danmark, oplyser DMI, der søndag morgen har opdateret sit varsel for stormen Gorm.

X-Yachts søsætter ny X4 til sommer

2,6 mio. kroner koster ny X4. En 41 fods båd designet af Niels Jeppesen. X4 er anden i serien efter 60 fods luksusbåden X6, der flyder til maj.

En spiler på to både nu set af 72.605 i hele verden

På Minbaad.dks facebook-side delte vi de to L23ere, der satte spileren sammen. Opslaget er delt 422 gange. Men hvem sejler bådene?

Uheldige Solus 24-sejlere i Kastrup

En bølge har sandsynligvis løftet båden op på molen med to personer om bord. Solus 24eren står der stadig. Gik motoren ud i søndags i kraftig pålandsvind?

Peter Helleskov ny Palby-boss

38-årige Peter Helleskov afløser Bjarne Carlsen i Palby Marine i Kolding og Norges største maritime grossist, Flak, bliver partner i Palby.

Jul: 10 forslag til ønskesedlen

Den første sne er faldet, og efterspørgslen på ønskelister er begyndt. Men det kan være en udfordring at få fyldt sedlen ud. Her er derfor ti forslag fra minbaad.dks Sara Sulkjær.

Bjørn Westergaard ny skipper for KDY Sejlsport

KDY har 25 års erfaring i virksomhedssejlads, og har nu udviklet en landsdækkende version 3.0. med tidligere OL-sejler Bjørn Westergaard i spidsen. 12mR-både nu også i spil.