Gå til hoved-indhold

Derfor skal du bære redningsvest

Se kort filmklip, som starter godt. En læser har sendt linket frem fordi filmen gjorde et stærkt indtryk på ham. Det gør den måske også på dig.

Yamaha-motorer til vands og lands på Bakken

Lørdag 26. april bliver Bakken omdannet til en mindre motor-udstilling, når Yamaha-forhandlerne på Sjælland og Fyn holder ”Yamaha på Bakken 2014”.

Herlig men dyr hybrid-cykel uden kæde til båden

Minbaad.dk har prøvet Mando Footloose cyklen til 30.000 kr. Dyrt ja, men den er en fornøjelse at cykle på og så kan den pakkes sammen til båden.

50-årige Dufour Arpege 30 versus ny Dufour Grand Large 310

Dufours Arpege 30 var en succes i 1960erne, nu har vores grundige, svenske kolleger på hamnen.se sat den op mod nutidens Dufour. Se hvad der er sket på 50 år.

Søren Nielsen fra Horsens vinder 3. SLAM-taske

Konkurrencen på minbaad.dks facebook-side om en vandtæt SLAM-taske til 399 kroner er slut. Tre sejlere er fundet og alle svarede rigtigt om at minbaad.dk startede i 2008.

Beskidt sjov svinetræning i skoven - se øvelsen popcorn

Professor i biomekanik, tidligere OL-sejler Jens Bojsen-Møller og idrætsfysiolog Peter Løwenstein er taget i skoven. Læs også hvad Berlingske Tidende mener om den nye bog.

Aalborg Sejlklub træt af forladte både - nu sælges de

Efterladte og tilsyneladende ejerløse sejlbåde og andet skibsudstyr er nu så stort og irriterende et problem for Aalborg Sejlklub.

Kebony vinder pris for bedste virksomheds-innovation i London

Norsk selskab har udviklet et bæredygtigt og miljøteknisk alternativ til truede tropiske træsorter, der apteres på både. Kebony skabes via et biprodukt fra sukkerørsproduktion.

Interview med Luffe-byggeren Oluf Jørgensen

Oluf Jørgensen har bygget Luffe-både i 40 år. Vi besøgte ham på værftet i Kolding.

193 meter containerskib sejler på grund

Beboerne omkring kysten ud for Pok Fu Lam i Hong Kong fik sig i denne uge en stor forskrækkelse, da et 193 meter langt containerskib kom tættere og tættere på fastlandet.