Gå til hoved-indhold

Dansk Sejlunion: Logikken halter, Holger K

Skatteministeren henviser til at størstedelen af redningsoperationer i dansk farvand vedrører lystfartøjer – det er ikke korrekt ifølge Dansk Sejlunions oplysninger.

Bådkonstruktør Peer Bruun er død - blev 87 år

Mest kendt var Peer Bruun som fadder og udvikler af Flipperjollen. Bådkonstruktøren fra Espergærde tegnede også Meginjollen.

 

Ritzau skriver nu om afgiftsstigningen

Holger K. på ny skattejagt hos bådejere, sådan skriver Jyllands-Posten efter at Ritzau nu har fanget den groteske, men foreslåede afgiftsstigning på kaskoforsikring for bådejerne.

Danboat: Afgiftsstigning i kaskoforsikring resulterer i tabte arbejdspladser

Bådbranchen er rystet. Nu frygter Danboat flere konkurser med tab af arbejdspladser i det maritime erhverv til følge. Formand Jan Hansen fra Danboat har sendt høringssvar. Læs det her.

Danske Tursejlere tordner imod ekstra afgift til sejlerne

Det vil koste arbejdspladser i en forvejen trængt martim branche, siger Danske Tursejleres formand, Poul Erik Jakobsen, nu ud i pressen.

Danboat: Kaskoforhøjelse er ikke rimelig

Regeringens forslag om at hæve afgiften på kaskoforsikring på lystfartøjer fra 1% til 1.34 % rammer helt skævt, siger formand for Danboat, Jan Hansen til minbaad.dk.

Regeringen vil hæve forsikringsafgift med 34 procent

Afgiften på lystbådeness kaskoforsikring skal øges fra 1 til 1,34 procent, mener Regeringen. Dansk Sejlunion arbejder nu på et høringssvar for at undgå afgiftsstigningen. Der er frist i dag.

Mærsks Klem VIII til 40 mio. kr. gik på grund i Hundested - skipper forklarer

Den store Swan gik på grund forleden, selvom skipper Kristian Hansen tjekkede dybde hos havnefogde før indsejling. Se foto af båden, der nu sælges for 5,4 mio. euro eller omtrent 40 mio. kr.

Masser af god energi på Faurbys husmesse

I dag er der også åbent værft hos Faurby. I går mødte vi direktøren, der solgte en Faurby 325E. Sejlmagere og udstyrsforhandlere er der også. Fotos. X-Yachts holder også åbent i dag.

Hallberg-Rassy hyrer igen nye bådebyggere

Hallberg-Rassys direktør, Magnus Rassy, melder om forsigtig optimisme. - Vi har solgt mere end vi har regnet med, lige fra 310eren til 64eren, siger han i dag til minbaad.dk