Gå til hoved-indhold

Rungsted Havnemole ramt af massiv pakis

Fotograf og Drage-sejler Lars Stenfeldt sukker efter at komme på vandet. Han har netop sendt os et frisk foto fra Øresund.

M/S Selandia - et teknisk vidunder fylder 100 år

17. februar 1912 revolutionerede mortorskibet M/S Selandia søfarten med dansk udviklet teknologi, der stadig holder i dag - præcis 100 år efter. Det fejres nu med særudstilling.

Bavaria, Dufour og Greenline på Både i Bella

Floor Marine i Egå kører på den store klinge i København, da de er største bådudstiller på Både i Bella med 12 både.

 

Video med isskulpturer ved Geneve-søen

Det har været hårdt for flere både, der er sunket ved Geneve-søen. Se kort video.

Sibirisk kulde bliver væk - blæst på vej

Det er bare om at trykke kasketten godt ned over pandebrasken i nat og imorgen, hvis man skal ud i det danske vintervejr. 25 m/sek. er på vej.

Lettere at få bådlån med Santander

Santander Consumer Bank gør det nu langt lettere at låne penge til både med et nemt og sikkert bådlån igennem de danske bådforhandlere. Tempo Bådsalg er positive.

Se radarbillede over isen i Danmark

Hvidovre-sejleren Hans Andersen, vores trofaste foto-leverandør, har skudt fra Kastrup. Og samtidig har DMI et radarbillede, der viser is i Øresund og det sydlige Danmark.

Har du set til din (is)båd?

På Geneve-søen har en mindre storm skabt både til isskulpturer. Se flotte billeder fra vores venner på Segelreporter.com i Hamborg.

Ni dage fra Frankrig til Danmark

Den 14 tons tunge, næsten 5 meter brede Sense 50, har oplevet sne og slud for at nå til Silkeborg, før hun skal videre til Både i Bella. Se billeder.

Ærø-færge sænkes og bliver til et rev

Sejlerne skal passe på et nyt rev på Sydfyn. For første gang i danmarkshistorien skal et større skib nu sænkes ned på havbunden og virke som kunstigt rev til gavn for dyr og planter.