Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Prøv en SUP i Middelfart

Alle kan – gratis – prøve Stand Up Paddle på demoudstyr fra forskellige boardimportører, og Danmarks bedste SUP-surfer Casper Steinfath holder workshop 10. august.

Af katrine bertelsen |

SUP Testival på stranden ved Middelfart Marina lørdag d. 10. august.

SUP er forkortelsen for Stand Up Paddle, som uden sammenligning er Danmarks hurtigst voksende fritidsaktivitet. Det med god grund! For SUP er en sjov måde at dyrke god motion, der styrker balanceevnen, ryg- og mavemuskler.

SUP Testival er et to i et arrangement, hvor alle gratis kan prøve SUP på demoudstyr fra forskellige boardimportører. Man kan derved prøve om SUP sporten er noget for dig. Der er også et workshop, hvor Danmarks bedste SUP surfer Casper Steinfath underviser i paddleteknik, valg af udstyr og giver tips til at gøre næste paddeltur endnu sjovere.

Casper Steinfath er talentfuld i SUP surfingens mange forskellige varianter; wave, flat water med videre. Casper Steinfath er senest blevet ISA (International SUP Association) Verdensmester i Technical Race 2013.

Workshoppen med Casper Steinfath starter kl. 10.00, hvor Casper giver tips til, hvordan du bliver en bedre SUP-surfer. Der er tid til, at Casper snakker med alle på den enkeltes niveau.

Herefter er der en stor lækker frokostsandwich til alle deltager på workshoppen, så energidepoterne er fyldt god op til eftermiddagens SUP race. Turen er på 5 km rundt i det naturskønne Fænø Sund. Deltagerne i SUP racet får her mulighed for at afprøve det, de har lært i formiddagens workshop. Casper Steinfath vil også under racet SUP´e rundt i feltet og give individuelle tips til deltagerne. 

Det kræver forudtilmelding at være med i workshoppen og racet, som koster kr. 250,- for workshop, T-shirt, frokost, racedeltagelse og muligheden for at vinde lækre lodtrækningspræmier.

Som en ekstra bonus får du også mulighed at se på anden sejlsport, da der afvikles finaler i Match Race Nations Cup samme dag ud for marinaen.

Læs mere om SUP-arrangementet her.

Tilmelding til Workshoppen her.http://lillebaelt-waters.dk/da/aktivitet/stand-paddle-workshop

Se SUP Race-ruten her.  

Se mere om Casper Steinfath her.

Kilde: Pressemeddl. Allan Borch Hansen

content-loader
content-loader
content-loader