Gå til hoved-indhold

Let bådtype på tegnebræt med VO 70-forbillede

Evosion 35 Race er nyt koncept, nyt design, nye standarder for performance og funktion. Det lover idémand Lars From fra Evosion i Ringkøbing. Båden til kapsejlads skal kun koste 599.000 kr.

Lærer formodes omkommet efter kæntring

Eftersøgningen af 44-årige lærer fra Lundby Efterskole indstilles efter en dragebåd kæntrede på Præstø Fjord. 4-5 af de 13 elever og en lærer kæmper nu for livet. Formand for sejlklub undrer sig.

Stort tab til Hamborg-værft

Blohm + Voss ligger til at tabe 300 millioner dollar på Eclipse, som blev bygget til Roman Abramovich, der havde sikret sig at superyachten 'kun' måtte koste 485 mio. dollars.

Elvstrøm Sails satser i Benelux

Jesper Bank er tilfreds med ny Elvstrøm Sails-medejer i Belgien og Holland. Navnet er Maxim van Pelt, der bl.a. sejler OK-jolle for Belgien.

Video med Årets Både 2011

En video fører dig gennem vinderne af European Yacht of the Year, hvor BådNyt, Seilas, Yacht og andre europæiske magasiner bestemmer vinderne.

Tyskerne køber igen flere danske både

Det kan Quorning Boats skrive under på efter fire solgte Dragonfly på udstilling i Düsseldorf. Vi har talt med Jens Quorning.

Nøgne ingeniører krydser Atlanten med tre knob

En specialkonstrueret vandcykel i kulfiber med et to-fasers remtræk og en propel skal bringe to engelske ingeniører over Atlanterhavet på 38 dage.

Hanse 495 er til luksus

Ny Hanse 495 er med dampovn, vinkøleskab, mikroovn, nespresso kaffemaskine eller opvaskemaskine. Alt i rustfrit stål. Og så er båden, den første Hanse med 'SMS' for at undgå havneshow.

60 mio. kroner solskib på vej jorden rundt

Turanor Solar Planet, verdens største soldrevne skib, er i gang med anden halvdel af forsøget på, som det første solenergidrevne skib nogensinde, at sejle hele Jorden rundt på cirka 140 dage

 

Varianta 44 - en prisbombe - video

750.000 kr. koster Varianta 44, der er bygget over Hanse 430, men den billige båd er to ton lettere. 70 både er nu produceret. Se aktuel video fra Seilas i Düsseldorf. Båden købes kun via internet.