Gå til hoved-indhold

42-årig druknet

En speedbådsulykke kostede søndag aften en 42-årig mand livet. Manden faldt over bord, da hans speedbåd kæntrede en kilometer ud for kysten ved Bøjden strandpark nær Fåborg. Opdateret kl. 07.47

 

Nye prisgunstige familiebåde fra Bavaria

Farr Yacht Design har lagt know-how i Bavaria's nye familiecruisere på 36 og 40 fod.

 

Norge sætter fokus på sikkerhed for lystsejlere

De seneste ti år er 320 mennesker omkommet under lystsejlads. Det blev markeret ved en stor højtidelighed på Honnørbryggen i Oslo i går

De svenskere

Dagens grin fra blur.se

Perfekt Sankt Hans bål

Jesper Sommer faldt over det her bådvrag. Han er nu med i konkurrencen om Årets Bådvrag. Sponsor til de tre bedste billeder.

Skatteministeriet får medhold i Højesteret

Jet-Trade må ikke sælge jetbåde, jetski og bådtrailere i Århus og lade kunderne afhente varerne i Tyskland, så de kan spare moms.

 

Runa er ikke ældste sejlførende lystbåd

Sejlkutteren Mai fra 1901 er ældre, siger en sejler fra Sundby. Danmarks Museum for Lystsejlads udpeger syvmeter Runa som ældst, men Jørgen Vaaldsgaard mener, at der er mange ældre både derude.

Folkebåds-trøje på museum

Folkebådenes DM trøje blev overdraget til museeum på Tåsinge. Trøjens indehaver, Heines Nielsen fra Kolding Sejlklub, overdrog trøjen.

 

37 både testes på tre dage i Finland

Vi tester motorbåde og få sejlbåde. 54 journalister fra 25 lande er inviteret af den finske brancheorganisation Finnboat, der bruger 150.000 euro for at udbrede kendskab til finske både. En ide til Danmark? Se billeder.

Syv-meter Runa fylder 100 - landets ældste

Runa er Danmarks ældste, sejlførende lystbåd. I dag blev syv-meteren i Troense fejret med kanonsalut, da den velplejede dame fyldte 100 år.