Gå til hoved-indhold

Fedeste sommerjob

Joachim Dichman nyder sit job på Oure, hvor Jesper Radich også holder matchrace-kursus i denne sommer. Avis mødte Dichmann forleden, hvor OL-guldvinderen kom forbi.

Sejlere ramt af uvejr

Kraftigt uvejr over Danmark i går aftes, overraskede mange

fritidssejlere.

Natorp og DS ønsker Sejlsportens Krønike

Sejlunionen søsætter en historie-stafet, som et element i at få sejlerne til at fortælle sejlunionen om ønsker for fremtiden. Historierne er et led i strategiarbejde.

Danboat - også for almindelige bådejere

Danboat er marinefritidsbranchens interesseorganisation. Men almindelige bådejere og sejlere kan også få gode råd og hjælp hos Danboat, der nu har fået opdateret deres hjemmeside kraftigt. Interview med Knut Iversen.

Bådebygger skal i audiens hos dronningen

Henning Holmstrøm skal i audiens hos Dronningen for at takke for en fortjenstmedalje.

Jeanneaus nye våben mod konkurrenterne

Dufour 405, Bavaria Cruiser 40 og Oceanis 40 skal slåes af pinden med nye Sun Odyssey 409 med kantede linjer og selvslående fok.

Sailgroup Denmark styrer mod konkurs

Sailgroup Denmark ApS, der sælger under navnene GP Covers og Ullman Sails Denmark lukker i løbet af næste uge, hvor der indgives konkursbegæring.

Nordship 360 DS nomineret til Årets Båd

Den danskbyggede Nordship 360 DS er nomineret til European Yacht of the Year 2010/2011. BådNyt har en finger med i spillet. Nordship 360 DS skal nu kæmpe mod Xc 38.

Køb en Farr 40 og få et sponsorat

Ebbe Elmer sælger sin Farr 40 gratis på mitbaadmarked.dk. Du kan gøre det samme. Det virker, for du bliver meget synlig.

Xc 38 nomineret til Årets Båd i Europa

XC 38eren der først flyder om få måneder er allerede nomineret til Årets Båd i luksusklassen. BådNyt er med til at afgøre prisen.