Gå til hoved-indhold

Hver havn har sit spøgelse

Kim Specht fra Ringkøbing har fundet en særdeles værdig kandidat til Årets Bådvrag 2010. Ingen har rørt hende i 15 år.

Wow - Wally med vinge

WOW står for Wally Omer Wingsail, udviklet af Wally’s chefdesigner Luca Bassani. Det er nemt at betjene og båden bliver 10-12 pct. hurtigere og går op til 10 grader højere til vinden. Jacob Johannsen har undersøgt sagen.

 

Hallberg-Rassy 64 til 18 mio. kroner

Hallberg-Rassy søsætter ny båd med centercockpit. Svenskeren fra Orust er tegnet af German Frers, den sælges af MarineParken i Fredericia.

Hvad er det?

Det ligner en UFO, fortæller Lars Vejsager Jørgensen, der har sendt et billede frem.

Skal Ylvaen bygges igen?

Ylva Klubben har bjærget støbeformene til den elegante båd i et gammelt sydfynsk frugtlager og der er håb om en ny produktion.

 

Søstærk blomsterkasse

Vores fotograf Søren Svarre har fanget et bådvrag i Roskilde. Kan du gætte bådtypen? Vi kan afsløre, at den ikke sejler efter IOR-reglen.

Bådvraget fra Kjølhede - nu er den til salg - bud fra 15.000 kr.

Steen Kjølhede konstruktion, Extase, har ligget på land i syv år og kandiderer til Årets Bådvrag 2010. Fotos fra Lars Vejsager Jørgensen, Korsør.

 

Sporten der blev dyr

Isbåde-sejlads startede som en alle-mands-sport, men en ny båd med tre sejl, kulfibermast og fem-seks par skøjter koster over 100.000 kroner. Det skriver BådNyt på gaden.

Nyt tysk sejlersite segelreporter.com

Journalist Carsten Kemmling var inspireret af minbaad.dk, da han lavede sejlersite.

Mød Dolmer på Oure

Jordomsejler Jens Dolmer holder foredrag 6. april på Oure, hvor han startede med sejlsport. Se også Dolmer jumpstarte en Volvo Penta langt fra land.