Gå til hoved-indhold

Prisvinderen Hallberg Rassy 372 skal Fyn rundt

European Yacht of the Year 2009/10 rigges op til til Palby Fyn Cup men først kommer den til Bella Center, fortæller en glad importør Bo Hold, der lige nu er til Boot i Düsseldorf.

Er du træt af kulden?

I denne uge tales om plusgrader efterfulgt af minusgrader. Holder det aldrig op? Heldigvis er der nu mere lys, fortæller DMI.

Ingen danske blandt Boat of the Year 2009/10

Hverken Dragonfly 28 eller Olsen370 blev Årets Båd i Europa, det blev afsløret i Düsseldorf. Se vinderne og herlig video med Dragonfly 28.

Tempo Yacht havde godt show i London

Henrik Jørgensen, bådhandler fra Ishøj, er optimistisk efter en god udstilling med to solgte Fairline 38ere.

Se den ny Hanse 375

Stefan Blom fra hamnen.se har i London skudt en video for seilas.no, blur.se og minbaad.dk. Se 2 minutter med tyskeren.

KDYer Jørgen Philip-Sørensen er død

En af Danmarks største forretningsfolk, Jørgen Philip-Sørensen, døde mandag, 71 år gammel, i sit hjem i England. KDY-direktør Lorenzen: "Han var et stort, stort menneske med et lille ego."

 

Oceanis 50: 'Ny' model'?

Bådproducenterne kalder nogle gange deres både for ny model, selvom ændringerne er små. Sådan er det med Beneteau's 'nye' Oceanis 50.

Arrogante Riva-folk

Når kun pengene tæller, forlader charmen en. Det oplevede vi hos Riva-forhandler, der så ned på almindelige journalister - uden slips. Se sidste billeder fra London Boat Show.

Ikke flere Folkebåde fra Erik Andreasen

Slut med salg af Folkebåde, siger tidligere Gold Cup-vinder fra Kerteminde. Nu gælder det Nordic Cruiser, der lige har fået en pris.

Sejler forlod sin isbåd - stor alarm sat i gang

Isbåd er fundet kæntret ved et hul i isen på Sjælsø. Brandvæsnet troede, at personen var røget gennem isen, men det var falsk alarm.