Gå til hoved-indhold
Det var denne Hanse 375, som blev påsejlet af en tung motorbåd. Foto: Bo HoldKort Nyt
Det var denne Hanse 375, som blev påsejlet af en tung motorbåd. Foto: Bo Hold

Fuld motorbådsejler rammer ny Hanse 375

En fuld mand sejler ind i en ny Hanse i Fredericia Lystbådehavn. Forhandler Bo Hold talte med motorbådsejleren, men så stak han af i bil og forhandleren fulgte efter.

Af Troels Lykke |

I går eftermiddags var en motorbådssejler temmelig uansvarlig i Fredericia lystbådehavn.

For i en ombygget fiskekutter sejlede han i spirituspåvirket stand ind i en ny Hanse 375, som var ved at blive rigget til.

Hanse-forhandler Bo Hold havde en servicemand på havnen, der så påsejlingen fra en bro ved siden af. Hanse 375eren fik tydelige skader på fenderlisten og søgelænderet blandt andet.

Derefter kom Bo Hold ned på havnen og med følge af vidner opsøgte de motorbådssejleren, som i første omgang ikke mente, at han havde forårsaget skader på sejlbåden.

Men da han kom med over til Hanse 375eren, kunne motorbådssejleren godt se at han havde lavet skader.

Stak af i bil - faldt senere i vandet

"Derefter stak han fuld af i sin bil og vil fulgte efter, men efter vi havde holdt tre gange for rødt lys, så opgav vi jagten på motorbådssejleren og ringede efter politiet, der hurtigt fandt ham," siger Bo Hold fra Marineparken i dag til minbaad.dk.

Politiet kom derefter ned på havnen med motorbådssejleren for at få styr på hvad der var sket. Motorsejleren var imidlertid så uheldig at falde i vandet, men han kom dog op igen med hjælp fra brandvæsnet.

Forhandler: Nej til spirituskørsel

Om episoden siger Bo Hold:

"Det blev da ikke til en kedelig dag på kontoret for os, men det er selvfølgelig kedeligt for manden at han nu mister sit kørekort og det er da tragisk at han sejler alene ud og drikker sig fuld. Jeg kan dog ikke acceptere, at motorsejleren stikker af i sin bil og kan køre vores børn ned."

Her blev Hanse-båden blandt andet ramt.

content-loader
content-loader
content-loader