Gå til hoved-indhold

Watergames udgiver bogen Duelighedsbevis

Pensum i denne bog er skrevet med fokus på at gøre indholdet let at forstå med forklaringer og illustrationer til de lovtekster og begreber, som selv for den garvede sejler kan virke uoverskuelige. 

Se de 20 bedste sejlsportsfotos fra 2021

En international jury har udvalgt de allerbedste maritime billeder fra 2021-sæsonen. Blandt de nominerede er J/70'ere med skinnende sejl og hurtige America's Cup-både. Den samlede vinder af 'Årets Sejlsportsfoto 2021' afsløres den 9. december.

Baltic 146 får strøm fra masser af solpaneler

Superyachten på 44,6 meter og 172 tons har allerede sejlet 6.000 sømil rundt i verden med ejerne, deres børn og børnebørn.

Hallberg-Rassys grundlægger Christoph Rassy er død

Den legendariske bådebygger Christoph Rassy er i dag stille og roligt gået bort efter kort tids sygdom i en alder af 87 år. Ingen anden person har betydet så meget for den svenske sejlbådsindustri som han. Hallberg-Rassy er i dag et ikon for langdistancebåde verden over.

Ny X4.3 får verdenspremiere på X-Yachts Boat Show 6-7. november

Den nye 4.3’er med større mast, mere sejl og bredere hæk får først verdenspremiere på Boot i januar 2022, men allerede den 6. og 7. november kan man se den på X-Yachts' egen bådmesse i Haderslev.

Spøgelseskutter fjernet ved Helgenæs efter to et halvt år

For to et halvt år siden kæntrede en kutter ved Helgenæs. Efter en del pegen fingre og en god bunke vragrester har Syddjurs Kommune nu fjernet vraget.

Nye blokke og frølår fra Seldén bliver vist frem på udstyrsmesses Mets i Amsterdam

Seldén bygger videre på sit sortiment af dækudstyr og introducerer nu en serie af såkaldte "Soft-Attachment"-blokke, skraldeblokke og frølår. Produkterne vises frem på den professionelle udstyrsmesse den 16. til 18. november.

Faurby og Nordship holder åbent hus - se ny Nordship 500 DS i produktion

Nordship og Faurby holder åbent hus på værftet i Lunderskov lørdag den 6. og søndag den 7. november. Man kan se Faurby-både i produktion og den nye Nordship 500 DS, mens storesøsteren Nordship 570 DS og andre både kan ses i Fredericia Havn.

 

Fyrskib var redningsplanke for DDR-flygtninge - nu sikrer rekordstor donation skibets fremtid

A.P. Møller Fonden har netop offentliggjort en bevilling på 9,5 millioner kr. til fyrskibet Gedser Rev. Fondsbevillingen er den største af sin slags og skal bruges til restaurering af skibet samt formidlingen af skibets enestående rolle i Danmarkshistorien.

Nye sejlere skaber travlhed - de frivillige reddere har været på aktion nummer 900 i år

2021 bliver nyt rekordår i Dansk Søredningsselskab. 901 gange er redderne rykket ud til sejlere i nød. Et tal, der fortsat kan nå at stige inden nytår.