Gå til hoved-indhold

Verdens største Hallberg-Rassy 69 på vej

Walk-in closet og en kahyt til dæksmand og ekstremt generøse gæstekahytter, er bare nogle af nøgleordene for den 46,5 tons Hallberg-Rassy 69, der bygges i 2023.

Dronningen tager på to sommertogter med Dannebrog i jubilæumsåret 2022

I løbet af sommeren går den danske regent af to omgange ombord på Dannebrog. Første togt er netop afsluttet, mens Dronningen atter står til søs i august. Det er nu 90 år siden, at Dannebrog sejlede på sit første togt.

Nu afdød 23-årig ville ikke være på skib - lå to timer i vandet mellem Langeland og Fyn

Ulykken skete umiddelbart, fordi den 23-årige - der befandt sig ombord på et skib - ønskede at komme ind på land. En anmelder på Langeland opdagede dog, at den unge mand var i nød, og dermed blev myndighederne tilkaldt, fortæller Fyens.dk

Mormors kolonihavehus er søsat i glasfiber – se den i Greve Marina

Husbåden vækker slumrende sejlerdrømme om at bo på vandet. Drømmen koster 1,1 millioner kroner og har et grundareal på 66,7 kvadratmeter.

Rørt Casper Steinfath er hjemme i Thy efter 1450 km på et SUP-board Danmark Rundt

Efter 54 dage rundt om Danmark var padlesurferen fra Klitmøller, Casper Steinfath, onsdag aften endelig hjemme igen. - Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, lød det, mens tårerne pressede på, og stemmen knækkede over for Steinfath foran 400 mennesker.

SUP-surfer Casper Steinfath får dramatisk afslutning Danmark rundt med hård vind i ryggen og store bølger

Går det som planlagt, padler Casper Steinfath i mål i Klitmøller onsdag eftermiddag efter 1.450 kilometer på sit SUP-board. Han startede 2. april 2022. Finalen bliver en 70 kilometer lang etape fra Fjaltring til Klitmøller, hvor han bliver skudt frem af en hård vind fra syd på 8-10 sekundmeter.

Filmstjernerne Tom Cruise og Jennifer Connelly fortæller om sejlads i Top Gun film - se klip

Jennifer Connelly forklarer på Stephen Colberts talkshow The Late Show om et omfattende forberedelsesarbejde til sejlerscenen i den nye Top Gun 2: Maverick-film. Hun tog sejlerkurser i New York, så hun så så afslappet ud som muligt ved roret på en J Boat i San Francisco.

Otte vinder-råd til Fyn rundt-sejlerne fra proffen Radich

Fredag 20. maj 2022 starter Palby Fyn Cup med mindst 281 både. Den tidligere America’s Cup-deltager, Jesper Radich, deler ud af sine erfaringer. Få blandt andet konkrete sejltips og idéer til snacks. I aften er sidste frist for tilmelding til sejladsen, der starter i Bogense.

Syv råd: Det skal du huske inden gør-det-selv-projektet - se før og efter

Lige så fantastiske bådprojekter kan synes, inden købskontrakten underskrives, lige så svære kan de være at føre til ende. Per Hansen, som har istandsat en slidt B31, deler ud af sine erfaringer.

Voldsom bådbrand i Kastrup Lystbådehavn - seks både ramt - to sunket

Branden udviklede sig voldsomt. I første omgang lød det, at to både brændte, men omfanget har siden vist sig større. I alt er der kommet skader på seks både. Se video af den omfattende bådbrand.