Gå til hoved-indhold

I Rom har Leonora og Sissel fundet deres drømmebåd - en Beneteau 50

Efter flere forgæves forsøg, hvor en sælger sprang fra i overtiden, har de 23-årige Leonora Valentin og Sissel Therkildsen fra København nu underskrevet en kontrakt på en Beneteau 50. I dag flyver Leonora til Rom med Lars Olsen fra Baadtjek.dk. Læs her pigernes beretning om processen.

Voldsom stigning i Norge - 35 % flere havariskader på to år

De mange nye sejlere, der har købt båd under coronapandemien, får skylden for stigningen. Det er især skader fra grundstødninger, der bliver anmeldt til de norske forsikringsselskaber.

Far sveder og mor sejler på Hou Maritime Familiehøjskole

Tilbuddene står i kø på højskolen i Hou, hvor far udfordres på padelbanen, mens mor træner i J/80'eren. Sammen og hver for sig får familien lov at opleve på vand og land. Sidste år måtte højskolen melde alt udsolgt.

Linjett 39 kan prøvesejles i den svenske skærgård

Linjett 39 blev lanceret i sommeren 2021 og er allerede blevet en succes med ti solgte både. I april kommer svenskerne med en demobåd og byder kunder til en prøvesejlads i Norrtälje, der ligger lige nord for Stockholm.

 

Sejler: Misundelsesafgiften på lystbåde er urimelig og bør afskaffes

Hvad er den store forskel på sommerhuse og lystbåde, som retfærdiggør den urimelige afgift på bådene? Er en båd ikke bare et sommerhus på vand?, siger Ingvald á Kamarinum til Avisen.dk

Marinehjemmeværnet fylder 70 år: Opgaverne mere aktuelle end længe

I år er det 70 år siden, Marinehjemmeværnet blev oprettet. Dengang var hovedopgaven ”Bevogtning af danske havne og observationstjeneste under sejlads”. Efter forskellige opgaveløsninger gennem årtierne er Marinehjemmeværnet for alvor tilbage ved udgangspunktet.

Bådforhandler: Vi skaber en mere tryg bådhandel for køber og sælger

Vi har besøgt Tempo Bådsalg, en af landets største brugtbådsforhandlere. Medejer af firmaet, Henrik Jørgensen, siger: - Vi sætter os ind i bådene, vi sikrer ejerforholdene, og at der ikke er gammel gæld. Båden kommer på land og køber kan se, om der er skader fra grundstødninger.

Cille-blog: Vi lægger sejlerplaner til Götakanalen, selvom vi godt ved, at alt sikkert ændrer sig

Familien Rosentoft er sammen med alle andre bådejere i Danmark i gang med at klargøre båd. Deres Hallberg Rassy Mistral skal have en kærlig hånd, inden den søsættes 8. april. I Svanemøllehavnen bliver der lagt planer om den kommende sæson.

Verdens største private sejlbåd "Sailing Yacht A" beslaglagt af italiensk politi

Som led i de vestlige sanktioner mod russiske oligarker er en 143 meter lang kæmpebåd beslaglagt i Italien. Den enorme "Sailing Yacht A" har et prisskilt på op mod fire milliarder kroner.

Sponsorindhold: Sådan finder du det rigtige lån til din kommende båd

Når du skal finde dit kommende lån, så er det vigtigt, at du sammenligner forskellige låneudbydere. Når du skal sammenligne disse online, så er det en god ide, at du kigger på, om du har tillid til låneudbyderen.