Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
- Med det nye navn indikerer vi tydeligere samhørigheden med vores søsterselskab i Århus og alt det vi står for, siger direktør og sejler Jacob Mikkelsen fra Aalborg. Foto: Troels Lykke

Mathis Værft A/S skifter navn til Dansk Marine Center – Aalborg Yacht Værft A/S

- Med det nye navn indikerer vi tydeligere samhørigheden med vores søsterselskab i Århus og alt det vi står for. Det syntes vi er rigtigt i forhold til vores omgivelser og specielt til vores mange kunder og øvrige forretningsforbindelser, siger værftets adm. direktør Jacob Mikkelsen.

 

Af Troels Lykke |

Efter overtagelsen af Dansk Marine Center i Risskov ved Århus i oktober måned meddeler Mathis Værfts ledelse at selskabet fremover vil gå under det nye navn.

Det er også den eneste umiddelbare ændring idet værftets primære aktivitet fortsat vil være inden for yachtområdet. Det er også samme ledelse og samme ejere der står bag selskabet.

Nyt skilt på gavlen

Det godt 160 år gamle bådeværft i Aalborg, senest kendt under navnet Mathis Værft har igennem årene haft flere navne og nu er tiden ifølge ledelsen kommet til igen at sætte et nyt navn på brevpapiret og nyt skilt på gavlen.

”Der er ikke længere relationer til den tidligere ejer der lagde navn til værftet og ved købet af Dansk Marine Center i Risskov, Århus er det er fundet rigtigt at skifte navn til Dansk Marine Center – Aalborg Yacht Værft A/S,” udtaler værftets adm. direktør Jacob Mikkelsen og fortsætter:

”Med det nye navn indikerer vi tydeligere samhørigheden med vores søsterselskab i Århus og alt det vi står for. Det syntes vi er rigtigt i forhold til vores omgivelser og specielt til vores mange kunder og øvrige forretningsforbindelser”.

Men samme CVR nr.

Vigtig detalje er ifølge Dansk Marine Center – Aalborg Yacht Værft A/S, at cvr nummeret fortsætter, således er det kun navnet der skifter, så alle forpligtigelser relateret til CVR 34801794 forbliver.

content-loader
content-loader
content-loader