Gå til hoved-indhold

Bøje: Køb af båd – fornuft eller forelskelse?

Forelskelses-typerne tager ikke rådgivere med til bådbesigtigelse, for de ødelægger det kun med al deres jordnære fornuft, blogger Bøje Larsen om de impulsive bådkøb.

Georg Stage fikset i Assens i fire måneder

Det halve af det gamle stål fra midten af 1930'erne er skiftet, og alle gamle plader er sandblæst i bund. Nu blinker de i vintersolen - nymalede og skinnede sorte som et koncertflygel.

Snarken fra ''Runa tiden" efterlyses

Snarken er en Runa-bådstype fra 1912, som efter en sæson eller to med reparationer og istandgørelse på Køge Marina i 1995, sammen med ejeren forsvinder sporløs ud i den blå luft. Hjælp gerne.

Bøje: Sex og sejlsport

Blogger Bøje Larsen tror ikke, at sejlsport er godt for sex, undtagen under særlige omstændigheder. Læserne kan modsige ham.

X-Yachts: Vi tjener ikke én krone på Xp 33erne

62 Xp 33 er solgt siden 2013. I dag udstilles bådtypen i Haderslev. - Vi tjener ikke på 33eren, ikke én eneste krone, siger salgschef Flemming Ancher. X-Yachts har fordoblet omsætning siden 2013.

Selv sælerne foretrækker mondæne Rungsted

To sæler slapper af 500 meter nord for Rungsted Lystbådehavn og kun 100 meter fra kysten, fortæller Phantom 42-sejler Lars Erstad-Jensen.

Båd fra 1913 saves IKKE midt over - kæmpe interesse

Aarhus-sejler var den heldige vinder af sejlkutteren fra 1913. Konstrueret af Anton Witt konstrueret og Sofus Weber bygget. 20 ville have båden, over 100 spurgte på den, flere ville betale.

Sejlerskolen Watergames får nyt center i Fredericia

Danmarks største sejlerskole, Watergames, der også har undervisning i Brøndby og Aarhus, har nu nyt kursuscenter i Fredericia og ny RIB-båd til Aalborg-afdeling.

Udstilling Ferie for Alle i Herning - også for sejlere

Søsportens brancheforening Danboat og Danske Tursejlere vil kapre nye sejlere på messen 'Ferie for Alle', der starter i dag og slutter søndag. Danboat-boss Jan Hansen sælger her søsporten.

Båd fra 1913 skæres op i dag - vil du ha hende?

Gratis vandtæt båd. Utroligt bevaringsværdig Anton Witt konstrueret og Sofus Weber bygget sejlkutter fra 1913 foræres væk til den første som kommer. Renovering påbegyndt i Sydhavn.