Gå til hoved-indhold
Her er de 15 glade mennesker fra Team Tempo, der har knoklet i højt tempo de sidste 14 dage for at give de besøgende en fantastisk oplevelse.Kort Nyt
Her er de 15 glade mennesker fra Team Tempo, der har knoklet i højt tempo de sidste 14 dage for at give de besøgende en fantastisk oplevelse.

Ishøj Flydende melder klart skib til åbning fredag

Så er det nu, du kan se 250 nye og brugte både samt mere end 48 stande, når udstillingen åbner fredag. 15 personer har knoklet for at blive klar. Udstilling åbner klokken 10.

Af Troels Lykke |

Der venter de besøgende et sandt overflødighedshorn af 250 både og udstyr på årets Ishøj Havn Flydende Båd- og Vandsportsmesse, hvor alle 48 stande er udsolgt. 

De sidste 14 dage har et team på 15 personer knoklet i højt tempo med at gøre alt klar til årets og weekendens store flydende båd- og vandsportsmesse på Ishøj Havn, der bliver åbnet fredag 1. september kl. 10.00 af Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp og Jan Hansen, formand for Danboat. 

Derfor er det renskurede broer, der venter publikum og et mere tilskuervenligt, lukket brosystem, hvor man kan gå en vej rundt og se alle bådene på den flydende del af udstillingen. 

”Havana” kan ses på udstillingen

På det nu dobbelte så store landareal kan man f.eks også se familien Erichsens berømte ”Havana” fra Tv-serien ”Kurs mod fjerne kyster”, der står på land på udstillingen. Firmaet RenSkib demonstrere på ”Havana”, hvordan man bedst og nemmest vedligeholder en båd.

Der er også en overraskelse med prisoverrækkelse lørdag kl. 15.00. 

Der er over 90 udstillere fra hele landet, der repræsenterer 95 % af den danske bådbranche, så der bliver virkelig et væld af både og udstyr at kigge på.

Aktiviteter med kajakker, kanoer, SUP-boards og Bellyak-boards

Alle tre dage er der også et spændende aktivitetsprogram med kajakker, kajakker med finner, kanoer, SUP-boards og de nye Bellyak-boards, der har danmarkspremiere på udstillingen.

Alle bliver instrueret, får udleveret redningsveste og sikkerhedsinstruktioner, men man skal kunne svømme for at deltage og selv medbringe vandsportstøj eller badetøj. Voksne og teenagere kan også deltage i race på Dalmatic-kajakker og Bellyark-boards.

De over 250 nye og brugte både var stort set på plads torsdag eftermiddag, og sidst på dagen blev det flydende udstillingsområde lukket med en flydebro, så man kan gå rundt i blot en retning.

content-loader
content-loader
content-loader