Gå til hoved-indhold

Targa 30.1 - havets offroader kan ses på Boat Show

Botnia Marin i Finland er kendte for Targa-bådene, der har tilnavnet “Havet offroader 4x4”, forklarer importør Henrik Reese, der viser Targa 30.1 frem i Fredericia.

I 1872 kostede stormflod 80 mennesker livet i Danmark

Finn B. Andersen fra Greve minder os om tidligere stormflod. Vandet steg i 1872 tre meter over dagligt vande på Lolland og Falster. Læs om katastrofen og se video.

Fortøjningerne skal slækkes - vand stiger med 1,8 meter

Vandstandene stiger i Sydlige Lillebælt, Sydfynske Øhav, Vestlige Storebælt, Lolland-Falsters sydkyst Smålandsfarvandet, Østlige Storebælt, Sydøstsjællands kyst og ved Bornholm. Se DMI-vandmåling.

Risiko for stormflod torsdag nat - kan blive den værste i 11 år

Det kraftige blæsevejr, som rammer Danmark i løbet af aftenen, kan få store konsekvenser i de indre danske farvande.

Manden bag John Mast blev 73 år

Et fyrtårn i bådbranchen er slukket. Mastefabrikanten John Christensen, bedre kendt som JOHN MAST, er gået bort. Vi tegner et kort portræt.

Nytårsforsæt: Køb to (billige) både

Jeg er på 3. år ejer af Drabant 24 i Kerteminde og H-båd i Aarhus. Det virker. En til tur og en til kap. Men faktisk bruges bådene til begge dele.

To nominerede nyheder fra Reese på Boat Show

Den internationale presse, herunder BådNyt, har nomineret Dehler 34 og Marex 310 som European Boat of the Year 2017. Fra 24. februar ses de i Fredericia på Boat Show.

Nyuddannede Pro-Skippere sejler XP50 over Atlanten

For en måned siden afsluttede de første otte sejlere Pro-Skipper-uddannelsen hos Oure. Nu sejler halvdelen af holdet 50-fods båd fra Cap Verde til St. Martin.

Nye betingelser hos Pantaenius giver fordele til sejleren

Pantaenius vil skabe klar ramme uden hvis’er og men’er. Ændringerne gælder fra 1. januar og tilføjer bl.a. fordele til kasko-, ansvars- og ulykkesforsikringerne.

Troels Kløvedal modtager ridderkorset

Dronning Margrethe har valgt at tildele den meget syge Troels Kløvedal ridderkorset. Det bekræfter Kongehuset over for DR Nyheder. Sejleren vil dø før lammelser sætter ind.