Gå til hoved-indhold

Fareast 23R - ny sportsbåd til få penge

Kom ud og surfe uden hækstag. Den kinesiske båd med Harken og Seldén-mast, vejer kun 800 kilo og kølprocenten er oppe på 44. Den ses snart i Sverige. Tjek prisen.

Kong Haralds tidligere TP52er til salg

Se hvad en 4. generations Farr Transpac 52 fra 2006 koster. Norskejet båd, Wolfpack er bygget af Cookson Boats i New Zealand. Båden ville banke alt i Danmark.

KDY nægter rådgivere adgang til generalforsamling

KDY kontrollerer adgangskort i aften til generalforsamlingen. Klubben vil forhindre at Tuborg Yachtklub tager rådgivere med. Det handler om tvisten i Tuborg Havn. Dansk Sejlunion er observatører.

Venøbo på risikabel vintermission med båd i vandet

Gorm og Helga har givet flere bådejere grå hår. Erik Venøbo blev bekymret over om stormene var for hårde ved Lipstick, der stadig ligger i vandet. Det blæste 39 m/sek. i Bønnerup.

Årets sejlerfotos er fundet - se vinderne

En græsk 49'er og en VOR-båd ved Cape Horn er netop kåret til årets sejlerfotos ved ceremoni i Genéve. Se billederne her.

Svensk bagedyst kickstartet med dansk båd

På vores nabo-site blur.se opfordrer redaktøren igen til årets bagedyst. Reglerne er enkle. Tag et foto af pepparkaksbåten og send det frem.

Undgå vinterulykker - fem råd fra Sten Emborg

Holder du stædigt fast i sejlsæsonen, er sikkerheden ekstra vigtig. Leder af Søsportens Sikkerhedsråd, Sten Emborg, kommer derfor med gode råd til, hvordan du undgår ulykker til søs.

Søfartsstyrelsen tager duelighedskursus useriøst

Det mener underviser Benjamin Kristensen. - Søfartsstyrelsen har svigtet sejlerskolerne og eleverne, og ladet markedsmekanismerne udvande kvaliteten i fritidssejleruddannelserne, siger underviseren.

To år siden Bodil: Gilleleje mangler 30 mio. til moler

Da Bodil for to år siden tog landet med storm, var Gilleleje Havn et af de helt store ofre. Havnen blev hurtigt genetableret, mens ydermolerne stadig råber på opmærksomhed, inden ny Bodil-storm rammer.

5 brugtbåde til under 50.000 kroner

Overvejer du at købe ny båd til den kommende sæson er mulighederne på brugbådsmarkedet mange. Vi har fundet fem sejlbåde til en billig pris.