Gå til hoved-indhold

Nordship viser luksus dæk salon frem i Ishøj

Nordship Yachts udstiller den flot apterede Nordship 360 DS på den kommende udstilling i Ishøj havn 28. – 30. August. Du kan købe hende for 2,4 mio. kr. Tre er solgt i år.

Flipper-jolle sank ud for Egå Havn - stor redning sat i gang

To sejlere nåede kun lige ud af Egå Havn. Bundproppen til skroget manglede. Politi og brandvæsen mødte op, konstaterede minbaad.dk, der trak jollen op så den gik i stykker.

Mikkel Beha fortæller om tursejlads på Ishøjs Flydende

Lørdag 29. august kan du på Flydende Bådmesse møde den populære TV2-vært og langturssejler Mikkel Beha.

Børn reddet fra brændende motorbåd i sidste sekund

Natten til lørdag lå tre børn og sov i en motorbåd i lystbådehavnen nær Kulturøen i Middelfart. Forældrene til de tre børn sad to både længere henne, lige før båden brændte og sank.

Øresundsugen i gang efter 42 års pause

Øresundsugen fik lørdag en flyvende start. Det summer af liv i havnene langs Øresund. 25 sejlklubber har budt ind. Lig gratis i Østbassinet i Københavns Havn.

Prøv ny Marex 375 i Skagens store bølger

- Vi vil være sikre på at skabe det rigtige billede af en prøvesejlads, hvor vi kan være temmelig sikre på at vi møder bølger af en pæn størrelse i dette farvand, siger Henrik Reese.

Hallberg Rassy-klub skaber familiedag i Øresundsugen

Hallberg Rassy klubben skaber en dag i Lynetten for hele familien og for alle bådtyper. Arrangementet den 15. august er en del af Øresundsugen. Husk kæmpe fest på Toldboden.

Klassisk smugler-båd Coronet gæster i Svendborg

Regatta i Svendborg byder også på 1970'ernes legendariske smugler-ekspres, Coronet.

Fire svenske Arcona-både udstilles på Ishøjs flydende

Se blandt andet den nye, storsælgende Arcona 380, der er solgt 70 af på et år, fortæller importør Ove Skovgaard-Mortensen, der mener at folk igen køber nye både.

13-årig redder fire personer via VHF ved Reersø

Tre familiemedlemmer firede sig ud ad line, men drev også væk, som sønnen gjorde det i strøm i Storebælt. Tilbage om bord var familiens 13-årige pige, der alarmerede på VHF-radioens kanal 16.