Gå til hoved-indhold

Gør-det-selv: Fem husbådsprojekter under 250.000 kr.

Har du mod på at kaste dig i lag med hammer, maling og rengøringsklud er mulighederne for billig bolig store. Her er fem potentielle husbåde i flere prisklasser.

Fiskekortet.dk fra Frederikshavn ny i Marine Proshop

Danmarks største bådudstyrskæde, Marine Proshop, dækker nu hele Danmark med 15 forretninger, fortæller Palby Marine.

Sejl for små penge: 16-årig restaurerer ældre Europajolle

Lysten til mere fart og ansvar fik Esben Sulkjær til pengepungen. Han købte i efteråret to brugte Europajoller for 600 kr.

Solus 24-ejer forklarer nu om totalskade

Det fik alvorlige konsekvenser, da en Solus 24 havnede på mole ved Kastrup. Heldigvis var båden kaskoforsikret. Vi har talt med ejeren.

Pas på kraftige vindstød - windsurfer i havsnød

Eftersøgning efter nødstedt windsurfer ved Hornbæk er indstillet. Ved Vestkysten er der risiko for vindstød af stormstyrke.

Bådkøb med ALT udstyr

Når man køber en båd i Danmark skal man lægge alt udstyr oveni prisen, det kan let være 300.000 kr. Hos Dansk Marine Center sælger man i påsken tre fuldt udstyret Bavaria 37ere.

One Sails åbner i Helsingør med Blærerøven

1. april fejrer det nye sejlloft i Danmark, One Sails, deres indtog i sejlerbyen på det tidligere Helsingør Bådevært. Bådfirma Renell A/S bliver nabo i nyt maritimt center.

Sejlere vil have gratis events til Åbent Hus-arrangementer

- Der var gode tilbud, men jeg tror, at det var vores events, der trak og som gør en forskel, siger Claus Brodersen fra Havneservice, som i weekenden havde 700 besøgende.

Tag rigboltene ud i forvejen - råd om at sætte mast

Det er forår. Bådene er i vandet, og nu skal masterne på. På lørdag selvfølgelig. Det er der mange, der mener, så er der kø ved mastekranen, skriver den erfarne sejler Finn B. Andersen.

Marstal-jagt svæver nu i Kirkeby Kirke

Historisk sejlskib fra Det Sydfynske Øhav danner forbillede for jagt skænket af den 96-årige Søren Klaris