Gå til hoved-indhold

Bådejere skal passe på: Ny storm Egon får havet til at stige

'Egon' vil sende store mængder vand ind via Skagerrak og Kattegat ind i de indre danske farvande, hvor man må beregne stærkt forhøjet vandstand i navnlig i aften og i nat.

Snobberne i Rungsted: Jeg hader Folkebåde

Ifølge det kendte satireprogram ligger Folkebåden nederst i hierarkiet i havnen.

Dagmar kan blæse med orkanstyrke fredag eftermiddag

En storm, som DMI har valgt at kalde Dagmar, ventes at ramme det vestlige Danmark med vindstød af orkanstyrke fredag eftermiddag.

Direktør og medejer Michael Floor træder ud af Floor/Lund Marine

Danmarks mest sælgende Bavaria-forhandler, Michael Floor, 53, forlader Floor/Lund Marine i Aarhus. Jens Meyer er ny direktør og overtager Michael Floors aktier.

Fem nye Tom28ere har skabt liv i matchrace-miljø i Kaløvig

Med nye matchracebåde, faste træningsaftner og weekender med tidligere Europamester i matchrace, Søren Tønder, som træner, har DkSejlsport sørget for stor aktivitet på Aarhusbugten.

Sealine importeres nu af Reese Marin

Reese Marin i Aabenraa har fra 1. januar 2015 fået importen, og eneforhandlingen af de verdenskendte Sealine motorbåde, der i dag produceres af Hanse Group i Tyskland.

Tjek båden - stormstyrke flere steder i landet

Fredag morgen og formiddag varsler DMI om vindstød af stormstyrke og forhøjet vandstand flere steder i landet. Se på kort hvor stormen er værst.

 

Baad og Thusgaard modtager 100.000 kr. efter kåring som Årets Fund af Politiken

De århusianske 49erFXere vinder Danmarks ældste idrætspris efter en sæson, hvor de både genvandt EM og fik sølvmedaljer ved VM.

Glædelig jul til læsere og annoncører

Her på minbaad.dk takker vi de mange læsere, der hver dag klikker på vores artikler. Vi takker også de mange annoncører, der gør det muligt at vi findes.

Skipper retter kritik af SOKs redning da 'Skibet' sank i Spodsbjerg

Skipper Peer Bonnemann Larsen. - Jeg er stadig påvirket af den måde Søredningstjenesten operede på og stiller et stort spørgsmålstegn ved deres kompetence, siger skipperen. SOK afviser.