Gå til hoved-indhold

Hanse-forhandler taler om nye sejlbåde

Morten Nielsen fra SYC i Dragør interviewes kort på boat show af sejler og videoproducent Lars Winding.

Fynsk optimisme på Boat Show

Bådbranchen på Sydfyn markerer sig stærkt i Fredericia. Fra alle stande, som Fyens.dk besøgte, lød der optimistiske toner. Torsdag var der 2.223 gæster, dobbelt så mange som i 2013.

Junker 22 drevet i land i Tisvilde i maj - ejer ikke fundet

Forlist sejlbåd blev fundet på Tisvilde Strand i maj sidste år. Der er frygt for at bådens fører faldt over bord under sejladsen. Junker 22 måske fra Svanemøllehavnen. Se billeder.

Bådudstilling i gang igen - frem til på søndag

Der er væsentlig mere optimisme og salg på boat show end i 2013, erfarer minbaad.dk. Og det er købers marked. Få op til 80 procents rabat på sejlertøj.

Sejlbåd mister kontrol og sejler ind i færge

Der gik et gys gennem passagererne på Manly Ferry i Sydney Harbour, da en tilsyneladende uerfaren sejler lavede en T-bone på færgen.

Skal du med på SUP-bølgen?

Fra i dag og indtil på søndag er det igen muligt at prøve Stand Up Paddle i boat shows 160 kvm bassin i Fredericia.

Tunet Granada 23: Fra tur til kapsejlads

17-årige Jacques Filtenborg fortæller her om forvandlingen af sin fars Granada 23 ”Family”, til en Granada 23 ”tour sport” i Frederikssund. Her er første blog.

Flere på bådudstilling i første halvleg end i 2013 - se galleri

15.093 besøgte den første af de to Boat Show-weekender i MESSE C Fredericia. Dermed er besøgstallet små 700 højere end for to år siden. Omsætning 50 % højere hos forhandler.

Mads Blærerøv om sejlere: I virkeligheden er vi idioter

Det er dyrt, det regner og vi har en kort sæson, siger IMX 40-sejleren Mads Blærerøv Christensen til minbaad.dk. Se tre minutter med meningsdanneren.

Bliv journalist på minbaad.dk og minmotorbaad.dk

Jobannonce: Kan du sejle og skrive er vi interesseret i dig. To studenterjobs tilbydes. Opdateret 3. marts 15. Send ikke flere ansøgninger nu. Rigtigt mange har sendt.