Gå til hoved-indhold

Michael Floor: Både skal ses i en hal - ny video

Virksomhedsbesøg: Floor Marine har nu 30 Bavaria og Dufour-både i en hal i Risskov. Men stadig har forhandleren en salgsbro i Egå. Vi filmer og interviewer.

Tag VHF/SRC kursus på nettet

Nu kan du nemt og billigt forberede dig til Søfartsstyrelsens SRC-prøve online. Dansk Sejlunion og Marstal Navigationsskole har lavet kurset, der åbner på mandag.

Farvel og tak fra Rønnow

Coach, forfatter, sejlerskoleinstruktør og Bandholm 27-ejer Claus Rønnow fra Sundby Sejlforening, takker af på minbaad.dk. Vi takker for klummerne der fremmer sejlglæden. Se Rønnows YouTube-favorit.

Bengt-Erik Iversen ny journalist på minbaad.dk

Nordmanden Bengt-Erik Iversen er en af Nordens mest erfarne

motorbådsjournalister og nu er han også her på siden. Han arrangerer Nordisk Bådtest, hvor minbaad.dk deltager fra Danmark.

Aprilsnar: Ophævelse af omstridt bådafgift er kommet nærmere

Den stærkt forhadte bådafgift, står foran sin snarlige ophævelse, forlyder det nu fra en kilde tæt på skatteminister, Holger K. Nielsen (SF).

Elegante Eleonora på 213 ton passes af 9 mand

Båden på 49,5 meter er bygget i stål og er kun ti år gammel. Eleonora er en replika af Westward fra 1910. Ni mand passer den året rundt, fortæller bådsmand til minbaad.dk i Cannes.

Katrines klumme: De meget, meget vrede mænd

De seneste dage har minbaad.dk bragt artikler, der har fået flere til at gå grassat i penalhuset. Vrede og anonyme indlæg forpester æteren, når de vrede mænd skal have afløb. Bedre debatkultur, tak.

Brandvæsnet lod Tuco-hal brænde helt ned

Tuco bruger ikke svejseudstyr, varmeudstyr. Og der er ingen elektriske installationer, som kan være årsag til branden, lyder det fra indsatsleder Thomas Waltersdorff. Se indslag fra TV2fyn.dk.

Offshore service katamaran brændte hos Tuco

Båden der brændte i Faaborg, var en service karatamaran til offshore industrien. Tuco-chef Jonas Pedersen ved ikke ved hvordan branden opstod. Interview.

Tuco-brand opstod måske i en båd - fotos

Branden hos Tuco i Faaborg er under kontrol, men den blev først helt slukket sidst på eftermiddagen. Se billeder fra branden, hvor værftejer Jonas Pedersen blev forbrændt.