Gå til hoved-indhold

Katrines klumme: De meget, meget vrede mænd

De seneste dage har minbaad.dk bragt artikler, der har fået flere til at gå grassat i penalhuset. Vrede og anonyme indlæg forpester æteren, når de vrede mænd skal have afløb. Bedre debatkultur, tak.

Brandvæsnet lod Tuco-hal brænde helt ned

Tuco bruger ikke svejseudstyr, varmeudstyr. Og der er ingen elektriske installationer, som kan være årsag til branden, lyder det fra indsatsleder Thomas Waltersdorff. Se indslag fra TV2fyn.dk.

Offshore service katamaran brændte hos Tuco

Båden der brændte i Faaborg, var en service karatamaran til offshore industrien. Tuco-chef Jonas Pedersen ved ikke ved hvordan branden opstod. Interview.

Tuco-brand opstod måske i en båd - fotos

Branden hos Tuco i Faaborg er under kontrol, men den blev først helt slukket sidst på eftermiddagen. Se billeder fra branden, hvor værftejer Jonas Pedersen blev forbrændt.

Ny Xp 55 får længere vandlinje end X-55

Xp 55 har let interiør og kulfiberramme, og øget vægt i kølen. Den vil sejle 6 % hurtigere på kryds ift. X-55. - Skroget er nu støbt, siger Birger Hansen til minbaad.dk om båden til 6,7 mio. kr.

Venstremand: Rablende sindssygt at betale for redning af fulde sejlere

Der er ikke tradition for at sende regningen for redningsaktioner til folk, der selv er skyld i nødssituationen. Det er rablende sindssygt, mener folketingsmedlem.

Ugens foto

Så uheldig kan man være med sin sejlbåd.

Broer i Københavns havn er først klar til oktober

Fire nye broer skulle have stået klar i februar. Nu bliver de tidligst indviet til oktober. Forsinkelsen bør ikke få konsekvenser for sejlerne i havnen, skriver dinby.dk

Prøv en Contender – når det bliver varmere

Har du lyst til at prøve en Contender, ligger der klubjoller i både Hellerup og Aarhus lystbådehavn. Book en tur nu, og sejl når vejret er lidt mere sommerligt.

Paragon 25 Ranger - god nok til politiet

Finske Paragon 25 Ranger er så robust at selv det tyske og schweiziske politi bruger den 3,4 tons tunge båd, fortæller Søren Jensen fra ShipCenter i Ishøj.