Gå til hoved-indhold

Pantaenius enig med SKAT: Ulovligt at undgå statsafgift via klub i Tyskland

Til minbaad.dk siger Gert Toft, chef for Pantaenuis i Danmark: - Desværre er det ikke så lige til at undgå kaskoafgiften via en udenlandsk klubordning, ellers ku vi selv gøre det, siger han.

2012 i billeder

Vi har udvalgt fotos fra sidste år, lige fra årets danske sejlsportspræstation til årets danske skandale.

Fredericia Boat Show samler danske bådværfter

De førende danske bådproducenter X-Yachts, Quorning, Faurby, Luffe, Nordborg og Nordship har nyheder i Fredericia i sidste weekend i februar og første weekend i marts.

West Bådudstyr vil udtale sig om konkurs på særlige betingelser

Vi har været i kontakt med den tidligere partner i West Bådudstyr Aps, John Westerlin, han vil gerne udtale sig om konkursen, men kun hvis minbaad.dk oplyser navn på vores anonyme kilde.

Charlottes blog: Svær dagligdag - uden sejlads - kalder

At vende tilbage til dagligdagen er svært efter et eventyr over Atlanten og hvor jeg har stirret på et stort og meget mørkeblåt hav i 15 dage. Charlotte Andersen er nu fast blogger på minbaad.dk

Pro-Safe var i Ukraine: Østeuropæisk kvalitet holder

Pro-Safe direktør fra Korsør, Søren West, har før jul besøgt BRIG fabrikken i Ukraine. Læs hans beretning fra landet, hvor parlamentet bruges som boksering og gummibåde er en eksportvare.

Rønnows klumme: Nytårshilsen fra Holger - på 2.600 kr.

Hvad gør sejlerne nu? Jeg tør ikke undlade min kaskoforsikring, og jeg bryder mig heller ikke om tanken om ”udflagning”, skriver Claus Rønnow.

Nytårsgave: Kaskoafgift op med 34%

Folketinget vedtog den bebudede forhøjelse på 34% af afgiften på kaskoforsikringer på lystfartøjer d. 19. dec. Afgiften træder i kraft fra 1. januar, og det giver forsikringsselskaberne ekstra arbejde.

Gæt et knob

X-40 sejleren Kasper Wedersøe udfordrer atter sejlernes viden om knob.

God jul til læsere og annoncører

Det har været et fantastisk år. Den gode nyhed er, at det bliver endnu bedre næste år.