Gå til hoved-indhold

Anna gør klar til sommerens sejlads - VHF kursus, renovering af pantry og klargøring

Tiden går, klokken slår. Det er nu anden sæson er jeg er bådejer af Vendela, en LM 22 i Vordingborg. I år har det vist sig at være en meget anderledes sæson, da jeg i vinters hoppede med hovedspring ud i endeløse af renovationer og reparationer, fortæller 20-årige Anna Brinch fra minbaad.dk.

Danske verdensetter Camilla Ulrikkeholm gør comeback i Match Racing

Match Racing er i stor fremgang som sport i Danmark, udtaler stævneleder Bjarne Patuel Nielsen. Med tilgangen af Women’s World Match Racing Tour for andet år i træk byder KDY verdens bedste Kvindelige Match Racing sejlere velkommen når tour finalen afvikles i Skovshoved Havn den 21-24. september…

Helly Hansens Sailsafe Inflatable Race Life Jacket er udviklet med hjælp fra professionelle sejlere

Sikkerhed og tillid er ekstra afgørende, når man sejle med høje hastigheder. Med Helly Hansens Sailsafe Inflatable Race Life Jacket kan du som professionel sejlere føle dig tryg når du presse dig selv og din båd til det yderste, selv under de hårdeste forhold. 

Verdens bedste surfere vender tilbage til København

Hovedstaden lægger i 2024 vand til VM i SUP, når de bedste atleter skal dyste helt inde i havnen og ved Amager Strandpark. I 2017, dystede de også om VM-titlerne i Københavns Havn og nu vender de tilbage til hovedstaden efter at VM’et de seneste år har været afviklet i Kina, El Salvador og Puerto…

Sådan får du en sikker tur på Stand Up Paddle board - gode råd fra Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden Kystlivredning

Det er sommer – og det er højsæson for børn og voksne på Stand Up Paddle boards (SUP) langs kysterne. I weekenden var der en alvorlig redningsaktion med personer på SUP, som drev flere kilometer ud fra kysten og måtte reddes i land med helikopter.

Bryllup og bryllupsrejse på båden - Nina og Torben blev gift i cockpittet på en X-79er

Kærlighed kan opstå på mange måder, men for flere sker det gennem fælles interesser. Dette er netop, hvad der skete for parret fra Fredericia, der mødte hinanden på en sejlbåd. Hun var tursejler og han kapsejler da de mødtes. På bryllupsrejsen blæste de inde på Endelave.

Boganmeldelse: Heidi Manøe sagde sit job i finanssektoren op og tog en halv jordomsejling

Kaptajn er en sejlerbog med beskrivelser af en indre og en ydre rejse. Vi kommer tæt på den 32-årige aarhusianer Heidi, når hun indtager rollen som kaptajn på en 53 fods sejlbåd. Der må være flere oplevelser og mindre hamsterhjul, skriver hun. Cille Rosentoft fra minbaad.dk anmelder bogen.

Sejlerne presset af storm: Kraftigste juli-blæsevejr i 25 år

Juli byder ofte på kraftige vindstød, men normalt kun kortvarige vindstød i forbindelse med byger. Det er ret sjældent, at hele landet får så kraftig en rusketur som det seneste døgn, fortæller TV 2 Vejret.

Spændende Bruun-udstilling + Bruun-stævne i Svendborg

Mens Jørn Utzon tegnede Operahuset, sad unge Peter Bruun ved Aage Utzons køkkenbord og sugede til sig om skibsdesign. Danmarks Museum for Lystsejlads kobler udstilling om stort, dansk båddesign med stævne for Bruun-bådene. Spækhuggere, Grinder, Kaskelotter og Meginjoller vil gæste Svendborg.

Ny NSX serie fra North Sails Collection - sejlertøj til kystnær sejlads

North Sails Performance collection har nu sendt deres første ikke GORE-TEX sejlersæt på markedet. Den nye serie er døbt NSX.