Gå til hoved-indhold

Fransk projekt skal sætte rekorder

Holdet bag den tidligere rekord trimaran Hydroptére er på vej med en afløser. Nu vil holdet sætte rekord over atlanten.

Venstremand: Sejlerne vil valfarte til Tyskland og tegne forsikringer

- Når lovligheden i det her kommer frem vil sejlerne valfarte til Tyskland og forsikre bådene, siger Thomas Danielsen (V) til minbaad.dk. Topdanmark får nu opsigelser dagligt. Natorp forstår tendens.

Slip lovligt fra statsafgiften på kaskoforsikringen via en tysk klub

Både tysk, dansk og EU-lov er overholdt i Club Maritim 09, når danske bådejere tegner en tysk forsikring uden dansk statsafgift, har tyske og danske revisorer og advokater konstateret.

Sjove vinteraktiviteter

Vinteren har allerede sat sine første fodspor og flere steder er havne og søer frosset til. Her er et par bud på hvad man kan bruge den mørke vintertid på

Professionel generalsekretær til DS

Det er en moderne leder Dansk Sejlunion har valgt til posten som generalsekretær. For Mads Kolte-Olsen er anerkendelse et af nøgleordene. Og så vil han gerne gaste.

Vinteropbevaring: Hvad koster det?

Hvad skal det koste at få en båd på land? Et hurtigt tjek på fire forskellige muligheder afslører stor prisforskelle.

Ny Bavaria 33 ku ikke køre på isglatte veje

Langt om længe kom den nye Bavaria 33 til Egå. I det sydlige Jylland måtte båden holde stille i tre timer på grund af is.

Flere julegaver der holder

Nu er der kun 14 dage til jul, og vi har igen fundet nogen gode og nyttige gaver til sejleren. Se her, om der er noget, du har lyst til at give eller få. Der er gaver i flere prislejer.

DMI til minbaad.dk: Ikke isvinter endnu

Så blev det for alvor vinter. Der er ikke meldinger om is i havnene endnu, men bliver det kolde vejr ved, varer det ikke længe for vintertræningen må indstilles. Er der is i din havn?

Forsikringschef fra Pantaenius: Løbet er kørt

Gert Toft fra Pantaenius og Danboats bestyrelse tror at afgiftsforhøjelsen på kaskoforsikringer bliver en realitet for omkring 60.000 bådejere.