Gå til hoved-indhold
salgschef Espen Kamperhaug fra Elvstrøm Sails fortæller om rullesejlets udvikling siden 1990. I dag er der kappe på Elvstrøm Sails. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Salgschef Espen Kamperhaug fra Elvstrøm Sails fortæller om rullestorsejlets udvikling siden 1990. I dag er der kappe på Elvstrøm Sails. Foto: Troels Lykke

Se rullestorsejl og både i Hamborg - gratis adgang lørdag og søndag

Det er nu du skal starte bilen og køre til hanseboot. Vi har været der og kan anbefale en tur til udstillingen. Husk pas, så er der gratis adgang. Se fotos.

Af Troels Lykke |

Elvstrøm Sails i Aabenraa har øget omsætningen med 30 procent det seneste år. Det skyldes blandt andet et mersalg af rullestorsejl, som der typisk bruges på både over 35 fod.

- På et år har vi produceret 3.000 kvadratmeter sejl til over 30 forskellige bådtyper i verden, det er en stor vækst i forhold til de seneste år. Et rullestorsejl er nemlig langt lettere at håndtere, da man blot kan rulle det ind i masten på ganske kort tid, hvorimod et almindeligt sejl kan være tungt at lægge sammen på bommen. Samtidig er rullestorsejlene marginalt langsommere i dag fordi vi har udviklet så meget på dem siden 1990, siger salgschef hos Elvstrøm Sails, Espen Kamperhaug. Læs mere om rullestorsejl i næste nummer af BådNyt.

Charlotte og Bo Hold fra Marineparken Yacht viser ny Hallberg Rassy 43 frem. En båd, der sejlklar koster cirka 6 mio. kr.

Risbjerg har taget denne Gran Turismo 44 med. Der er næsten en million kroner rabat på den. Så nu får du den til lidt over tre mio. kr. Den er tre måneder brugt. 

Du kan købe denne nye Varianta 37 i Hamborg. Scandinavien Yachtcenter Dragør er klar til rådgiving.

Steen Christensen, chef for John Mast, er på hanseboot for mindst 25. gang. Han er klar til at give gode råd om riggen.

Se hvordan både bliver vedligeholdt på en optimal måde.

Fra venstre ses forhandlere fra Swan, Gori-Propeller, Reesemarin, Risbjerg og helt til højre ses Henrik Reese, der var vært ved Marex-standen. Fotos: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader