Gå til hoved-indhold

Bådmesse Nord 2012 udsat på ubestemt tid

Bådmesse Nord 2012 i Kultur og Messecenter Aars, er udsat på ubestemt tid, da bådbranchen ikke bakker op om udstillingen 16.-18. marts.

TORM pris til Fredericia

Fredericia Sejlklub og Fredericia Motorbådsklub modtog i går TORM fondens pris for et enestående samarbejde om udvidelse og renovering af Fredericia Lystbådehavn.

Dragonfly 32 flyder til maj

Vi skyder salget i gang af den nye Dragonfly 32, som nu har været under udvikling i over to år, fortæller Jens Quorning. Se prisen.

Pogo 12.50 slår Xp44 i Årets Båd i Europa

På Boot i Düsseldorf er fire vindere fundet i Yacht of the Year. BådNyt og 10 andre europæiske bådblade har stemt. Se vindere og nominerede.

Rønnows klumme: Hvor har vi dog travlt

Før i tiden kom vi frem til den tid vind og strøm bestemte. Det gav en frihed og et pust af "wildlife", at være i elementernes vold. Og hvorfor skal alt være så komfortabelt på en båd?

Vandscootere kan nu sejles overalt i Danmark

Fra 27. januar får 12.000 vandscootere langt mere plads til lovligt at give den gas langs de danske kyster, hvis de blot holder sig 300 meter fra kysten.

Hellers skal betale 800.000 kr. - sag nu i Sø & Handelsretten

Konkurrenceankenævnet stadfæster størrelsen af det beløb, som Hellers Yachtværft skal betale tilbage til Tårnby Kommune for at have modtaget ulovlig støtte. Hellers går nu videre, erfarer minbaad.dk.

84-årig reddet før Kap Horn - hækstag røg

Ældre amerikansk singlehandsejler, er reddet efter syvende mislykkede forsøg på at runde Kap Horn, i en 32 fods sejlbåd. Han er klar til nyt forsøg.

Drage-sejlere er til dansk Coronet-motorbåd

Lars Hendriksen er inkaneret Dragesejler i ind- og udland, men når han er hjemme sejler han speedbåd med hustru og tre børn, i kultbåden Coronet 240 Day Cruiser.

Få nu service på din Volvo Penta i Faaborg

Faaborg Bådebyggeri & Motorværksted er udnævnt som ny forhandler af Volvo Penta pr. 1. januar 2012.