Gå til hoved-indhold

Ny hollandsk skønhed

Eagel 44 er en gentlemansbåd, der ser ud som en klassiker over vandlinjen, men som har finnekøl og spaderor under vandlinjen, men en billig dame er hun ikke ligefrem. Se video.

Volvo Ocean Race-sejler udtaler sig om SeaCart 26

Gustav Morin, tidligere PR-mand der sejlede med Ericsson3, har interviewet sin gamle skipper Anders Lewander om den hurtige svenske trimaran. Se SeaCart26 sejle.

Franck Cammas bytter båden ud med cykel

Franck Cammas, skipper på Groupama 3 og Groupamas Volvo Ocean Race båd, skiftede båden ud med cykel hvor han deltog i Tour De France etapen "L'Étape du Tour Mondovélo"

Bådbrand i Næstved var påsat mener avis

Ganske sandsynligt var en brand påsat i en motorbåd der lå imellem to andre, og båden, en Glastron GT 208, var godt overtændt. -Surt, siger bådejer Jan Larsen i dag til minbaad.dk. Se galleri.

Bavaria-sejlbåd udbrænder totalt i Port Grimaud

Pantaenius-chef Gert Toft oplevede drama med nedbrændt båd i Frankrig.

Elan 210 nominers til Årets Båd 2012 i Europa

Dagsejleren Elan 210 er sikret omtale efter den er nomineret til Årets Båd i Europa, hvor bådblade kårer vinderne til januar. - Det viser at båden er populær, siger importør Jesper Strands. Se video.

Rasmus Antoft: Ny på minbaad.dk

Minbaad.dk har hyret Hobie Cat 16 sejler Rasmus Antoft til bl.a. at skrive om ungdom og jollesport. Men bliv ikke overrasket, hvis Rasmus har andet med i bagagen.

Stor hval set ved Lynæs

En hval på 15-20 meter blev søndag aften observeret ved Lynæs Havn. Carl Christian Kinze fra hvaler.dk siger til minbaad.dk, at hvis størrelsen er korrekt, kan det være en Fin- eller Kaskelothval.

Ny Arcona 410 går som en raket på kryds

Importør Ove Skovgaard-Mortensen har netop sejlet svenskeren, der er skabt til IRC-reglen. -Vi gik 7,2 knob på kryds i 6 m/sek. i Stockholm, forklarer han til minbaad.dk. Konstruktur er til L-køl.

Nordisk Folkebåd - 70 år ung - fejret på Tåsinge

Niels lensbaron Iuel-Brockdorff åbende lørdag årets særudstilling på Danmarks Museum for Lystsejlads ved Valdemars Slot. Temaet er Nordisk Folkebåd og anledningen er, at bådtypen fylder 70 år.