Gå til hoved-indhold

Smartboat 23 - cool motorbåd til sejlere

Den Wally-lignende motorbåd, Smartboat 23 til en halv mio. kroner, er lavet af sejlere til sejlere, skroget er som på en sejlbåd, det fortæller Peter Blom, som minbaad.dk mødte i Bella Center.

Lorenzen formand i ny bestyrelse på minbaad.dk

Minbaad.dk styrkes nu med en bestyrelse, hvor den erfarne erhvervsmand Morten Lorenzen sidder for bordenden. Han har tidligere været i bestyrelsen for et bådmedie. Interview.

Lille Per på Både i Bella

Fredag klokken 10 åbner Både i Bella i Bella Center - og denne gang med besøg af Lille Per fra ’Far til Fire’- filmen. Et utraditionelt møde mellem film- og bådbranchen. Læs hvad Lille Per skal...

Palbys Carlsen: Fredericia messe skal bestå

Fredericia Boat Show 2011, havde syv travle messedage med 28.772 besøgende. "Super udstilling med mange besøgende, god købelyst og fin stemning," siger Bjarne Carlsen.

Danboat mister få firmaer på udstillingspolitik

I en artikel i minbaad.dk udtaler to jyske udstillere at mange medlemmer melder sig ud af brancheforeningen på grund af Danboats ny udstillingspolitik, men det er forkert, siger Knut Iversen.

Vox pop: Stort nej til to udstillinger i samme år

5 udstillere ønsker tidligere rytme med udstillinger i København i lige år og i Fredericia i ulige år. Flere har nu meldt sig ud af brancheforeningen, Danboat, på grund af ny udstillingsstruktur.

Sejlerfamilie splittet ad

Den danske familie, der i en uge har været gidsler for somaliske pirater, er blevet splittet fra hinanden på et skib, hvor også andre gidsler skulle være, skriver norske vg.no.

Privat indsamling til danske sejler-gidsler?

Den danske regering forhandler af princip ikke med pirater, derfor står de danske gidslers pårørende alene om at indsamle penge til piraterne, skriver Politiken. Dinesen imod privat indsamling

Sejlbåde skal på fragtskib i piratfyldt farvand

Eventyrsejlere i piratfyldte farvande får deres deres båd transporteret med fragtskib. Det siger rederiet Clipper. Udenrigsministeriet råder også til den praksis.

Boat Show i billeder

På torsdag, fredag, lørdag og søndag er udstillingen stadig åben. Her er lidt af det vi så på den 24. bådudstilling i Fredericia Messecenter. På torsdag er der gratis øl og musik.