Gå til hoved-indhold

20 sømil på solpanel

Den ligner en benzinslugende båd fra 50erne, men med hybridmotorer og store solpaneler sejler den med fuld fart ind i den grønne tidsalder. Navnet er Greenline Hybrid 33. Danske Jørgen Bonde er medejer af projektet.

Til Barcelona mod berømmelse - video

Olsen 370 ankommer i morgen til Barcelona, hvor europæiske bådblade skal teste og nominere Yacht of the Year 2009/2010. Vi taler med konstruktør Peter Bjørn Olsen, der nu er i Barcelona. Se også video med nominerede både.

Bavaria-nyheder vises frem i Egå - plus udstyr

14.-15. november fra 11-16, præsenteres motorbåden Bavaria 28 og sejlbåden Bavaria 32 Cruiser (se video). Plottere, autopiloter, bundmaling, tovværk sælges også med rabat.

 

Bådkommissæren hiver stikket - måske i kort tid

Firmaet i Kerteminde har indgivet konkursbegæring, og direktør Peter Nibe Hansen har sendt 13 medarbejdere hjem. Sejlbåde fra Beneteau er stadig hos Bådkommissæren, men brugte både tages ikke i bytte fremover, skriver fyens.dk

 

Dramatik da båd skulle stjæles

Frontpartiet på en politibil blev totalsmadret, da udenlandske tyve forsøgte at stikke af fra en ejendom med en stjålet båd syd for Ribe.

Ny Hallberg Rassy 43 solgt på 6 minutter

Melfar Marines konkursbo gik som varmt brød, da branchens skarpe bådforhandlere mødte op, men det var private, der købte i Middelfart. Ny T-34 røg for små penge i auktionen.

Gæt en båd

Vi tester den skarpe læser. Hvad ser du her: En Bavaria, J-båd, Dehler, Hanse, X-Yacht eller Jeanneau.

Tuco bygger nu færger

Tuco Composite ApS i Faaborg satser på ny niche i skibsbygning med kommercielle fartøjer i kulfiber, fortæller direktør Jonas Pedersen.

 

Bliver Olsen 370 og Dragonfly 28 Årets Båd?

BådNyt har indstillet to danske både, der er til eksamen fra 16. til 20. november i Barcelona, hvor journalister fra 11 europæiske bådblade tester til Årets Båd. "Begge både har vinderchancer," mener Morten Brandt fra BådNyt.

Lidt færre besøgende til hanseboot

I 2008 besøgte 96.059 personer hanseboot. I år kom færre, viser nye tal fra Hamborg. 62 procent af gæsterne gik efter sejlbåde.