Gå til hoved-indhold

Spæk-takulær redningsaktion i Limfjorden

Ni personer fra Naturstyrelsen havde iklædt sig grønne waders for at gå ud i Limfjorden og skubbe til det store havdyr. Men den ville ikke flytte sig. Efter Spæk-takulær redningsaktion i to forsøg lykkedes det, skriver TV2 Nord. Nu svømmer spækhuggeren mod Aalborg.

Mr. Silverrudder Ole Ingemann Nielsen fra Svendborg Amatør Sejlklub er pludselig gået bort

Sagitta 35-sejler og uddannelseskonsulent Ole Ingemann Nielsen blev kun 66 år. Lørdag faldt han om i sin have og døde på tragisk vis. Klubmanden blev især kendt for den verdensberømte Silverrudder-sejlads rundt om Fyn. Ole var en klubleder med den helt rigtige ånd.

Kæmpe spækhugger har fundet vej til Limfjorden og er set ved Hals

I de seneste år har spækhuggere flere gange fundet vej til nordjysk farvand, og nu er det sket igen, fortæller TV2 Nord, der har spottet spækhuggeren. Se billeder.

Hempel planlægger et kontrolleret exit fra Rusland

Virksomheden ser ikke andre udveje end at forlade Putins krigsførende land. I øjeblikket overvejer Hempel forskellige scenarier for tilbagetrækningen.

Ud til samme grundstøder tre gange - ville ikke slæbes fri indtil politiet kom

En lystsejler ville egentlig ikke trækkes af grunden i dag. Det var Syd- og Sønderjyllands Politi ikke enige med ham i, så Marinehjemmeværnet fra Sønderborg var ude ved ham tre gange.

 

Danmarks største bådmesse Boat Show Denmark vender tilbage i 2023

Corona er fortid i Danmark, så nu skal der atter udstilles indenfor. Datoerne er på plads for bådentusiasterne. Det bliver i to weekender den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2023 i Fredericia.

 

Tocifrede hastigheder med ny First 36 med kæmpe skrogvolumen

En helt ny sejleroplevelse åbner sig, når du let kan opnå tocifrede bådhastigheder med den moderne First 36, der er udviklet og bygget hos Seascape i Slovenien i samarbejde med Beneteau. Båden er ikke billig, men har hotte linjer. Generelt er nye både steget meget i pris.

 

My Song - én af verdens mest luksuriøse kap-både, der gik tabt

Den 130 fod lange Baltic-båd tilbød høj komfort om læ og tog samtidig sejre hjem på kapsejladsbanen. I 2019 blev båden ødelagt under transportsejlads.

Tjen penge på at udleje din båd med Rent, der tilbyder en privat-til-privat udlejningsplatform af både

Skipperi, der sidste år startede båddelingstjeneste i Danmark, udvider nu med bådudlejningsplatformen Rent. Ligesom vi kender det fra boliger, biler og fritidshuse, kan Skipperi med lanceringen af sin nye platform hjælpe private bådejere med at udleje deres båd i alle størrelser.

Stort antal containere ryger i vandet hvert år - Mærsk tabte 962 containere i 2021

Enhver sejlers frygt er at ramme en container. Samtidig vil FN's søfartsorganisation IMO gøre op med tab af containere på fragtskibe, som har konsekvenser for både havmiljø, dyr og virksomheder. Endnu en gang er et stort antal containere forsvundet i havets dyb.