Gå til hoved-indhold

Katamaran brækker over i to - 33 turister ryger i vandet

Ud for den spanske kyst faldt en 23 meter lang katamaran bogstaveligt talt fra hinanden og sank i løbet af kort tid. Der var flere dusin dagsturister om bord på ulykkestidspunktet.

 

Østrigske Sunbeam 32.1 med speciel stævn og åben kahyt - vi så den på Berlin Boat & Fun-udstillingen

Der er på under et år solgt 28 Sunbeam 32.1'ere. Båden fra alpelandet har aggressive og nytænkende linjer, slået af de slovenske designere Jakopin & Jakopin samt det industrielle designstudie Kiska, der allerede står bag linjerne til de eksklusive Frauscher-motorbåde.

 

Nakskovs Paul Elvstrøm - Egon Petersen - var dobbelt dansk Piratjolle-mester: Nu er han borte

Egon Petersen blev dansk mester i Piratjolle, og han nåede at sejle jollen i seks årtier. I sejlerkredse havde han kælenavnet Raket-Egon. Han var kendt for at træne meget. Egon sejlede blandt andre sammen med OL-guldvinder Poul Richard Høj Jensen. I fredags blev han begravet.

Watergames udgiver bogen Duelighedsbevis

Pensum i denne bog er skrevet med fokus på at gøre indholdet let at forstå med forklaringer og illustrationer til de lovtekster og begreber, som selv for den garvede sejler kan virke uoverskuelige. 

Se de 20 bedste sejlsportsfotos fra 2021

En international jury har udvalgt de allerbedste maritime billeder fra 2021-sæsonen. Blandt de nominerede er J/70'ere med skinnende sejl og hurtige America's Cup-både. Den samlede vinder af 'Årets Sejlsportsfoto 2021' afsløres den 9. december.

Baltic 146 får strøm fra masser af solpaneler

Superyachten på 44,6 meter og 172 tons har allerede sejlet 6.000 sømil rundt i verden med ejerne, deres børn og børnebørn.

Hallberg-Rassys grundlægger Christoph Rassy er død

Den legendariske bådebygger Christoph Rassy er i dag stille og roligt gået bort efter kort tids sygdom i en alder af 87 år. Ingen anden person har betydet så meget for den svenske sejlbådsindustri som han. Hallberg-Rassy er i dag et ikon for langdistancebåde verden over.

Ny X4.3 får verdenspremiere på X-Yachts Boat Show 6-7. november

Den nye 4.3’er med større mast, mere sejl og bredere hæk får først verdenspremiere på Boot i januar 2022, men allerede den 6. og 7. november kan man se den på X-Yachts' egen bådmesse i Haderslev.

Spøgelseskutter fjernet ved Helgenæs efter to et halvt år

For to et halvt år siden kæntrede en kutter ved Helgenæs. Efter en del pegen fingre og en god bunke vragrester har Syddjurs Kommune nu fjernet vraget.

Nye blokke og frølår fra Seldén bliver vist frem på udstyrsmesses Mets i Amsterdam

Seldén bygger videre på sit sortiment af dækudstyr og introducerer nu en serie af såkaldte "Soft-Attachment"-blokke, skraldeblokke og frølår. Produkterne vises frem på den professionelle udstyrsmesse den 16. til 18. november.