Gå til hoved-indhold

Bådagent Danmark oplever stigende efterspørgsel på brugte både - mød Bådagent på Copenhagen Boat Show

Ikke mindst det seneste år har Bådagent Danmark oplevet en stigende efterspørgsel på gode brugte sejl- og motorbåde. Fra på torsdag i Ishøj kan du møde firmaet, der søger kvalitetsbåde til købestærke sejlere.

30-årig sejler måtte køles af i havnen efter bådbrand

Manden nåede at hoppe overbord, inden branden for alvor tog fat i båden på havnen i Silkeborg. Flere både blev skadet under branden.

 

Hvalrossen Freya fra Oslo er aflivet efter for mange nærgående mennesker

Den kun fem år gamle og 600 kilo hvalros Freya, der denne sommer har befundet sig i Oslofjorden og vundet mange nordmænds hjerter, er blevet aflivet. Frygten har været, at nogen kunne komme til skade, og at hvalrossen ikke havde det godt.

Som dansker må du ikke køre på elektrisk løbehjul i Tyskland - kræver nummerplade

- En politibil overhalede mig og blokerede cykelstien. Ud sprang 3 betjente, som ville se ID. Efter lidt snak frem og tilbage forstod de, at jeg ikke havde stjålet el-løbehjulet, fortæller Vejle-sejler Lars Neumann.

Copenhagen Boat Show 2022 allerede fra torsdag 25. til søndag 28. august på Ishøj Havn

Torsdag 25. august 2022 kl. 12 åbner årets bådmesse i Ishøj portene til 4 dages Boat Show” med masser af nyheder i alle kategorier af vand-liv. For første gang vil der i år blive taget entré, og man kan med fordel købe billetterne online til kr. 64,00 pr. person mod kr. 80,00 ved indgangen.

Slag fra bom slår sejler bevidstløs og kaster ham i Kattegat

Hustruen kan derefter se sin mand ligge på maven med hovedet under vand. Hun forsøger først at tage sejlet ned og dernæst at starte bådens motor. Det lykkedes ikke, fortæller Forsvaret.

690.000 så 40 skibe i The Tall Ships Race i Aalborg

Nordjyllands Beredskab anslår, at årets Tall Ships Races har været besøgt af op mod 690.000 personer, skriver Nordjyske, der også viser dronevideo af skibene, da de forlod Aalborg.

Fransk solosejler måtte vente natten over i sin kæntrede Open 40, inden redningshold kunne få ham ud

En 30 centimeter luftlomme og en overlevelsesdragt holdt natten til tirsdag den 62-årig franske Open 40-sejler Laurent Camprubi i live, efter han kæntrede ud for Spaniens kyst. 16 timer måtte han vente. - Jeg var nødt til at overleve for min familie, siger den erfarne sejler.

Skypumpe med 42 m/sek. flytter sejlbåd og mandskab og tung turbøje ind på lavt vand

Maxi Mixer fra Holbæk lå for svaj ved en turbøje øst for Orø. Indtil skypumpen kom over båden og deres besætning. Maxien flyttede den flere tons tunge bøje omkring 20 meter indtil båden ramte grunden. Der var fire personer om bord på båden, fortæller Dansk Søredningsselskab i Lynæs.

Kendis-hvalrossen Freya var sur: Jagtede badegæst

Nu er den 600 kilo tunge hvalros igen på spil. Torsdag formiddag melder politiet i Oslo nemlig, at den aggressive hun-hvalros har jagtet en badende gæst ved halvøen Kadettangen vest for den norske hovedstad, skriver Ekstra Bladet.