Gå til hoved-indhold
Der bliver flere og flere 29ere i Danmark, her et billede fra udlandet.Kapsejlads
Der bliver flere og flere 29ere i Danmark, her et billede fra udlandet.

29'er klassen vokser igen

I weekenden var 27 livlige 29'ere på Furesøen. For to år siden var der kun 12, fortæller Århus-sejler Ida Marie Baad.

Af Troels Lykke |

Af 29er sejler Ida Ida Marie Baad, Århus

Så er en rigtig god og hyggelig træningsweekend på furesøen overstået. Det var helt vildt så mange både vi var, hele 27! For to år siden var vi kun 12 til vintertræninglejrerne, sidste år var vi 16 og så i år 27.

Det er vist ny rekord. Især på sjælland er der en stor gruppe af nye 29ere sejlere som er sprunget over i den sjove og action prægede skif jolle.

Starter om lørdagen

Lørdag var der fokus på starter. Og jeg synes det var rigtig fedt, at vi var så mange på samme start linje, det var næsten ligesom når man sejler de store stævner ude i verden.

Om aftenen havde Jytte og Susanne kreeret en lækker julefrokost – mange tak for det! Da vi havde spidst blev bordene ryddet væk og musikken skuet op og alle gav den gas på danse gulvet, indtil kl. halv 1 hvor højtalerne brændte sammen. Øvøv!

Bundmærkerundinger om søndagen

Søndag var alle (næsten) lige så friske som om lørdagen, og vi fik igen nogle gode timer på vandet. Søndag var fokuset på bundmærkerundinger. Så det var med at holde tungen lige i munden når 27 29'ere kom planende ned til bundmærket.

Så alt i alt en rigtig sjov og læringsrig trænings samling. Og tak for forældrene som hjalp til. Jeg håber der bliver lige så stor tilslutning til stævnerne i foråret som i denne weekend.

Sejlerhilsner

Ida Marie Baad

Her ses Århus-gast Marie T. Olsen.

Ida og Marie.

www.29er.dk

content-loader
content-loader
content-loader