Gå til hoved-indhold
tuborg havn KDYs klubhusHavne
KDYs klubhus og Mærsk-besætningen slipper nu for en HA-rocker, som nabo i Tuborg Havn. Foto: Troels Lykke

KDY slipper for HA-rocker

Brian Sandberg, eksbodyguard for Stein Bagger, og inden for seneste måneder forsøgt likvideret to gange, sætter nu sin luksuslejlighed i Tuborg Havn til salg, skriver Ekstra Bladet.

Af Troels Lykke |

Både Stein Bagger og Brian Sandberg har i flere år været flittige gæster og besøgende i KDYs klubhus, men som folk ved så er Stein Bagger buret inde og nu flytter den ledende HA-rocker Brian Sandberg fra den fashionable havn i Hellerup.

"Til salg"-skiltene i vinduerne i den eksklusive millionlejlighed kommer for at tage hensyn til naboerne i Tuborg Havn.

"Jeg sælger ikke med min gode vilje. Jeg gør det, fordi der har været så meget i aviserne på grund af naboerne, som jeg kan forstå har været urolige over at bo så tæt på mig," siger Brian Sandberg til Ekstra Bladet.

Bagger-lejlighed solgt

Den bedrageridømte tidligere it-direktør Stein Baggers daværende lejlighed i Tuborg Havn er netop blevet solgt af konkursboet.

Salgsprisen på Stein Baggers lejlighed er stadig ukendt, men lejligheden blev sidst i september udbudt til 15 millioner kroner.

Færre grundstødninger i Aasaa - sejlrende udgraves med specialudstyr

Asaa Havn's sejlrende har et ry for at være for lav, men med nyt specialudstyr blev renden nu gravet ud. En gravemaskine har fået en ekstra vogn, så den kan nå endnu længere ud.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites