Gå til hoved-indhold
Direktør Peter Nibe Hansen fra kertemindeKort Nyt
Direktør Peter Nibe Hansen håber på, at komme igang igen. Foto: Troels Lykke

Bådkommissæren hiver stikket - måske i kort tid

Firmaet i Kerteminde har indgivet konkursbegæring, og direktør Peter Nibe Hansen har sendt 13 medarbejdere hjem. Sejlbåde fra Beneteau er stadig hos Bådkommissæren, men brugte både tages ikke i bytte fremover, skriver fyens.dk

 

Af Troels Lykke |

- Det er ikke særligt sjovt for nogen parter, men det var desværre ikke til at komme uden om. Vi har arbejdet stenhårdt på at vende tingene i håb om at kunne undgå konkurs, men forgæves, siger Peter Nibe Hansen til fyens.dk

Han forklarer, at det primært er et større udestående med skat, der har slået bunden ud af firmaet. Moms og skat kan udskydes til en vis grad, men...

SKAT ikke til at forhandle med

- SKAT er jo ikke til at forhandle med, og når man har en stram likviditet, så er det svært at få bragt sådan et udstående ud af verden, siger direktøren.

Da krisen satte ind, blev firmaet fanget med et stort og dyrt lager af Beneteau-både, som Bådkommissæren netop havde overtaget forhandlingen af.

Lager var et problem

- Vores butik og værksted kørte fornuftigt, men det lager var en tung byrde, og finanskrisen kom meget brat, så vi havde ikke mulighed for at agere forinden.

Bådkommissæren har stadig Beneteau-forhandlingen, og Peter Nibe Hansen arbejder i disse dage intenst på at få skabt et fundament for kunne starte igen.

- Det er mit håb at komme i gang igen. Vores bank - Nordfyns Bank - tror på os, og vi arbejder på at starte op i et andet regi. Jeg håber på at kunne køre videre med ti mand, forhåbentlig inden for kort tid.

Ingen brugte både i bytte

Hvis den aktion lykkes, vil Bådkommissæren ifølge direktøren stadig operere med bådsalg, butik og værksted, men det vil blive med en anden og mere forsigtig tilgang til bådsalg end ellers.

- Der vil ikke blive noget med at tage en brugt båd i bytte - det vil være salg i ren handel, siger Peter Nibe Hansen til fyens.dk

Bådkommissæren

content-loader
content-loader
content-loader