Gå til hoved-indhold
Udstyr

Finansiering på plads til Bådkommissæren

4. januar åbner Kerteminde-forretning og Beneteau-forhandling igen efter konkurs.

Af Troels Lykke |

Den 11. november 2009 var Bådkommissæren A/S nødsaget til at indgive konkursbegæring. Finanskrisen har også været hård ved bådbranchen og den ramte firmaet på det værst tænkelige tidspunkt.

Firmaet var startet som eksklusiv forhandler i Danmark af sejlbåde fra Beneteau – der er verdens største producent af lystbåde - og var i gang med en lovende vækst strategi, da markedet meget brat stoppede op.

Det var derfor primært firmaets bådafdeling, der havde store problemer med for stor lagerbinding, høje finansieringsomkostninger og manglende indtjening.

Sikre arbejdspladser

"Vi har siden konkursen arbejdet hårdt og målrettet på at indgå aftale med bl.a. banken og kurator i det konkursramte firma med henblik på etablering af ny maritim virksomhed i Kerteminde og derved sikre vigtige arbejdspladser," siger direktør Peter Nibe.

"Det er derfor med stor tilfredshed, at vi hermed kan meddele, at vi i denne uge har fået tilsagn om den nødvendige finansiering, således at vi mandag d. 4. januar 2010 kan starte ny virksomhed i Kerteminde," siger Peter Nibe. 

I den nye virksomhed Bådkommissæren ApS vil firmaet kunne tilbyde ansættelse til 9 fuldtidsansatte sammenholdt med de 13 ansatte i den tidligere virksomhed.

"Det nye team består af erfarne medarbejdere, der primært vil have fokus på værkstedet og den store maritime forretning og som glæder sig til at betjene de mange fynske sejlere samt det store antal danske og udenlandske gæster, der hvert år besøger den populære lystbådehavn i Kerteminde, siger Peter Nibe. 

Troels H. Andersen er ny butiksleder

I det nye firma vil Troels H. Andersen være leder af butikken. På værkstedet vil Allan Christensen være værkfører for et hold af dygtige og erfarne mekanikere.

content-loader
content-loader
content-loader