Gå til hoved-indhold
Susanne Ward ses her tidligere på året, hvor hun sejlede i Sydkorea mod bl.a. Lotte Meldgaard, som hun tabte til i Busan.Kapsejlads
Susanne Ward ses her tidligere på året, hvor hun sejlede i Sydkorea mod bl.a. Lotte Meldgaard, som hun tabte til i Busan.

Susanne Ward vandt udtagelse til Miami

Landsholdets matchrace-hold deltager ikke i Miami, det gør i stedet den firedobbelte OL-deltager Susanne Ward, der slog Lotte Meldgaard eftertrykkeligt i KDY-opgør.

Af Troels Lykke |

Lotte Meldgaard tabte 0-3 til Susanne Ward, der havde gasterne Maj-Britt Lang, Anne Sofie Munk og Christina Refn fra landsholdet om bord.

Dermed tager Ward-holdet til World Cup-stævne i Miami, og det skal Dansk Sejlunion være glade for, idet Ward sandsynligvis stadig er landets stærkeste kort lige nu sammen med skipperne Meldgaard og Ulrikkeholm.

Det var Dansk Sejlunion, der gav KDY grønt lys til at foretage udtagelsen til matchrace-stævnet i Miami til januar.

Konge sejlervejr i J/80

Om sejladsen lørdag ud for Rungsted i J/80, siger Susanne Ward her til aften til minbaad.dk:

"Det var konge sejlervejr og en super god bane, som Jan Schlüter havde lagt ud. Der var store bølger og vinden var 6-8 m/sek. fra nordøst. Det passede os fint med strøm og bølger. Vi var først ved første krydsmærke hver gang."

Umpirere var Lars Nordbjerg og Anders Kristensen.

Dansk Sejlunion, der har valgt at holde landsholdskvinderne hjemme fordi de skal lære den nye Elliott 6m at kende, støtter ikke Ward og gasters tur til Miami, det gør KDY i stedet.

content-loader
content-loader
content-loader