Gå til hoved-indhold
iphone til sejlereUdstyr
Få søkort frem på din iPhone

Sejler: iPhone er nok

Den lækre telefon kan mange ting til søs og der kan købes mange features på Apple Store, fortæller Svend Christensen fra Århus.

Af Troels Lykke |

Apple Store byder på en del forklarer Svend Christensen, til dagligt Green Sails-boss ved Århus. For til den populære iPhone kan man få en del, fortæller han til minbaad.dk:

"Ship Finder, Danmark 2 er lige udkommet god til Århusbugten og omegn den viser hvilke AIS  skibe der er lige nu, den trækker på telefonen så den er opdateret hele tiden."

Svend Christensen, der sejler i X-332eren Grønært, siger:

"Jeg har brugt Navionics Søkort Skagerak og Kattegat. Jeg har selv brugt den 100% i sommerferien, som GPS i båden. Telefonen har super brugerflade WeatherPro til vejrudsigter, fremragende WeatherOnlige, godt suplement WorldView, se eks Hou og Ballen havn og andre steder i verdenen."

Se på stjerner og Wind Meter

Og KBL vindmåling fra Kaløvig Bådelaugs hjemmeside er god, når han skal ud at sejle.

GoSkyWatch sker når man vender iPhonen mod stjernerne og du får at vide hvad de hedder.

Og et Wind Meter så kan du måle hvor meget det blæser. Plus et kompas plus mange andre små programmer, som er gratis til iPhonen.

"Det kræver du har en iTunes konto til køb af programmer, ja man griner lidt når man  henter den første App i App Store, det hele sker af sig selv, smart. Jeg har den i en klar husholdnings plasticpose med lynlås og snor, den passer stramt om  iPhone, posen generer ikke hånteringen af skærmen," siger Svend Christensen.

content-loader
content-loader
content-loader