Gå til hoved-indhold
AYRE Challenge mangler unge sejlere.Kapsejlads
AYRE Challenge mangler unge sejlere.

Spansk hold sejler tre x Volvo Ocean Race

AYRE Challenge fra Real Club Náutico de Dénia er på startlinjen 2011, 2014 og 2017 i Alicante. Holdet efterlyser nu tre unge sejlere, der er født efter 1. september 1980.

 

Af Troels Lykke |

Pedro Perelló, intiativtager og CEO for AYRE Challenge, vil med sit hold være at finde i Volvo Ocean Race, der starter om 24 måneder i Alicante.

AYRE Challenge vil være et vindende projekt, lyder det fra chefen. Han ser frem til Volvo Ocean Race, da det når ud internationalt og har prestigen.

Nøglen til succes i projektet lyder på, at AYRE Challenge vil været et vedvarende projekt over tre kampagner i Volvo Ocean Race, med start i Alicante i 2011, 2014 og 2017.

Holdets Augusto Sanguinetti fortalte i dag i Spanien,  at VO 70eren skal bygges i Valencia Regionen i 2010 og bådebyggeren bliver Richard Gillies.

Designer ikke fundet endnu

Hvem der skal designe båden er endnu ikke afgjort, men det bliver ikke den bedste, for argentineren Juan Kouyoumdjian, der tegnede vinderbådene ABN Amro 1 og Ericsson 4 i Volvo Ocean Race, er optaget.

Kouyoumdjian skal nemlig designe den franske båd Groupama. Ud over Groupama er også et italiensk hold klar til Volvo Ocean Race.

Ansøgning til jordomsejling - født efter 1.9.1980

content-loader
content-loader
content-loader